Flessenkoelers


Voor het koel houden van uw flessen vindt u bij ons de perfecte koelingen, onafhankelijk van de grootte van uw horecazaak.

Om een optimale smaakbeleving te creëren, moeten wijn en andere dranken worden geserveerd op een bepaalde temperatuur. De temperatuur is dus erg bepalend voor de kwaliteit die ervaren wordt. Daarom is een goede koeling voor uw flessen erg belangrijk.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-16%
Barkoeler Zwart | 135 Liter Combisteel

€ 725,00 * Excl. € 864,00* Excl.

12 mnd garantie
-14%
Barkoeler Zwart | 208 Liter Combisteel

€ 844,00 * Excl. € 982,00* Excl.

12 mnd garantie
-16%
12 mnd garantie
-16%
12 mnd garantie
-16%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Wijnkoelers


Ook voor wijn is een goede temperatuur bij het serveren van belang om de smaken tot hun recht te laten komen. Bij verkeerde temperaturen kunnen zelfs de best geprezen wijnen slecht gaan smaken. Andersom kan het extra koelen van wijnen ook helpen om wijnen van mindere kwaliteit toch iets beter te laten smaken. De smaak van wijn komt bij hogere temperaturen beter vrij, maar boven de 20 graden Celsius verdampt de alcohol zo erg dat de wijn uit balans raakt. Het koelen van wijnen komt dus erg precies. Bij XXLhoreca kiest u uit diverse flessenkoelers die uw wijn perfect op temperatuur houden.

Gamko inbouw flessenkoelers

Met de Gamko inbouw flessenkoelers en vriezers weet u zeker dat uw dranken perfect op temperatuur worden gehouden. Het temperatuurbereik van de Gamko rvs flessenkoelers gaat van 0° tot 10°C en de flessenvriezers houden de temperatuur zelfs op -15°C.

Gamko is altijd bezig met het verbeteren van haar producten. Duurzaamheid is daarbij ook heel belangrijk. Op dit gebied blijft Gamko de producten aanpassen. Zo draaien bijvoorbeeld alle koelingen op een natuurlijk koudemiddel (R134A). Een flessenkoeler van Gamko is dus niet schadelijk voor het milieu en helpt besparen op uw energierekening.

Inbouwmaten voor koelers worden standaard meegeleverd bij uw bestelling zodat de koeling precies in uw bar gemaakt kan worden.

Flessenkoeler van XXLhoreca

In ons brede assortiment vindt u altijd een flessenkoeler die past bij uw horecazaak. Gaat u het liefst voor een Gamko inbouw flessenkoeler? Of wilt u een model welke voorzien is van een vitrine zoals de Electro Thermische Flessenkoeler van ons eigen merk XXLselect? Deze is erg geschikt om gekoelde (open) wijnen te presenteren.

Welke flessenkoeler past bij mijn horecazaak?

Het is heel begrijpelijk als u vragen heeft over onze flessenkoelers of als u graag hulp wilt bij het kiezen van de beste flessenkoeler voor uw zaak. We staan daarom ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.