Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Verzenden en Retourneren

Bij XXLhoreca begrijpen we het belang van een vlotte en betrouwbare verzending van uw bestelling. Als dé horecagroothandel voor non-food producten en A-merk horeca- en keukenapparatuur, streven we ernaar om uw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hier is hoe het proces van verzending en retournering bij ons werkt: 

Levertijden bij XXLhoreca - Wat u moet weten 

 • Productafhankelijk: De levertijden variëren per product en worden beïnvloed door het aantal dat u bestelt.
 • Verwachte Levertijd: U vindt de geschatte levertijd op de productpagina. Deze levertijd is gebaseerd op werkdagen na orderverwerking.
 • Klantenservice: Als er onverhoopt een afwijking is in de levering, maak u dan geen zorgen. Onze klantenservice staat voor u klaar en zal contact met u opnemen om de situatie op te lossen.

Bestellingen naar België - Mogelijke Vertraging:

Houd er rekening mee dat bestellingen met een afleveradres in België soms een dag vertraging kunnen oplopen, hoewel dit meestal niet het geval is. De geschatte levertijd voor elk product vindt u op de productpagina. Bij eventuele afwijkingen in de levering zal onze klantenservice contact met u opnemen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Levering Bij Bankoverschrijving

Als u uw bestelling hebt betaald via een bankoverschrijving, volgen hier enkele belangrijke details: 

 • Verwerkingstijd Betaling: Het kan 1-2 werkdagen duren voordat de betaling wordt verwerkt. Daarna zetten we uw order zo snel mogelijk door voor verzending.
 • Levertijd na Verwerking: Na de verwerking van de betaling ontvangt u uw bestelling binnen de gebruikelijke levertijd, afhankelijk van het product en uw locatie.
 • Bevestigingsmail: Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen we u een bevestigingsmail. Dit is uw teken dat de bestelling onderweg is.
 • Betalingen in België: Betalingen in België kunnen langer duren om te verwerken vanwege de verwerkingstijd bij de bank zelf. We verwerken bestellingen zodra we de betaling hebben ontvangen.
 • Directe Betaling via de Website: Als u via onze website direct betaalt, wordt de betaling onmiddellijk verwerkt. Bankoverschrijvingen worden gedurende de dag verwerkt, wat enige vertraging kan veroorzaken.

Bij XXLhoreca begrijpen we dat de verwerkingstijd van banken invloed kan hebben op de levertijd, en we doen ons uiterste best om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken. Bedankt voor uw begrip en geduld.

Vertraging bij Ontvangst van uw Bestelling

Als u na vier werkdagen uw bestelling nog niet heeft ontvangen, horen wij dit graag via onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk te kunnen assisteren, vragen wij u ook het bestelnummer door te geven. Hierdoor kunnen wij efficiënter handelen en u snel informeren over de status van uw bestelling.

Daarnaast kunt u ook de productinformatie op onze website raadplegen. Het kan zijn dat u een artikel heeft besteld met een langere levertijd. Maar als er iets niet goed is gegaan met uw bestelling, staan wij klaar om u te assisteren. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

U kunt contact met ons opnemen via:
Telefoon: +31(0)75-6151433
E-mail: klantenservice@xxlhoreca.com

Mijn Bestelling is (Gedeeltelijk) Geannuleerd

Soms kan het gebeuren dat een bestelling (gedeeltelijk) wordt geannuleerd. Dit kan om verschillende redenen zijn:

 • Het artikel blijkt toch niet leverbaar te zijn.
 • We hebben de betaling via bankoverschrijving niet ontvangen binnen 15 dagen na het plaatsen van de bestelling, of we hebben geen contact kunnen maken indien een online betaling niet is gelukt. Wij zullen altijd eerst proberen contact op te nemen.

Onbetaalde Orders: Als een order nog niet is betaald, zal onze klantenservice altijd contact opnemen met de klant om te zien of we een andere betaalmethode kunnen aanbieden of op een andere manier van dienst kunnen zijn.

Offertes: Houd er rekening mee dat offertes 14 dagen geldig zijn.

Niet Leverbare Orders: Als een order niet direct of niet leverbaar is, zullen wij contact opnemen met u om het niet leverbare artikel te bespreken en een alternatief aan te bieden dat wel leverbaar is of sneller leverbaar is. Indien er geen alternatief beschikbaar is, of niet naar uw wens vervalt uiteraard de betalingsverplichting op het geannuleerde artikel. Als u al heeft betaald, zullen we het bedrag zo snel mogelijk terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode die u hebt gebruikt.

Voorwaarden retourneren particuliere klanten:

 • U heeft uiterlijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons moet zijn, om verwerkt te kunnen worden.
 • U meldt de retournering schriftelijk bij onze klantenservice. U deelt een referentie naar uw order en een foto van hoe het artikel klaar staat om geretourneerd te worden.
 • Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en compleet te zijn en moet zich bevinden in de onbeschadigde, originele verpakking.
 • Zorg ervoor dat het product zo goed mogelijk in de originele verpakking wordt teruggeplaatst en voldoende beschermd is voor de retourzending.
 • De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
 • XXLhoreca behoudt het recht om het retour nemen van producten te weigeren als niet aan de gestelde algemene voorwaarden is voldaan.

Voorwaarden retourneren zakelijke klanten:

 • Voor het retourneren van producten wordt 10% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht. Dit met een minimumbedrag van 25 euro.
 • U meldt de retournering schriftelijk bij onze klantenservice. U deelt een referentie naar uw order en een foto van hoe het artikel klaar staat om geretourneerd te worden. Wij ontvangen ook graag de reden van de retournering.
 • Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en compleet te zijn en moet zich bevinden in de onbeschadigde, originele verpakking.
 • Zorg ervoor dat het product zo goed mogelijk in de originele verpakking wordt teruggeplaatst en voldoende beschermd is voor de retourzending.
 • De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
 • XXLhoreca behoudt het recht om het retour nemen van producten te weigeren als niet aan de gestelde algemene voorwaarden is voldaan.

Retourneren

Indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u de producten natuurlijk retourneren. Dit betreft alleen producten die ongebruikt, onbeschadigd en compleet te zijn en zich bevinden in de onbeschadigde, originele verpakking. U mag het artikel controleren zoals u ook in een fysieke winkel zou doen. Laat ons dit weten door een e-mail te sturen naar onze klantenservice en vergeet niet om de reden van de retournering en uw bestelnummer te vermelden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Retouren XXLhoreca

Als u een product wilt retourneren, registreer het product via dit retourformulier en dien uw retouraanvraag in. De klantenservice zal dan contact met u opnemen met verdere instructies. Voor meer informatie: Klik hier!


Nu een retour aanmelden

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...