Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Etagères van XXLhoreca


Een etagère van roestvrijstaal worden ook wel een warmtebrug genoemd in de professionele keuken. In de Horeca worden de insistrumenten die wij bij XXLhoreca aanbieden niet alleen simpel weg als ‘doorgifteluik’ gebruikt. Ook worden RVS warmtebruggen voor het presenteren van producten en etenswaren net als in een koelvitrine. Daarnaast gebruiken sommige chefs innox warmtebruggen zelfs voor bepaalde bereidingen.

Vragen en antwoord over etagères

Wat is een goede etagère?

Een kwalitatief goede warmtebruggen van RVS moeten aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste, zoals bij ieder apparaat of oppervlak in de keuken, moeten de roestvrijstalen rekken goed te ontsmetten zijn. Daarnaast adviseren wij u om na te gaan waar u de instrumenten voor gaat gebruiken. Namelijk, capaciteit en stabiliteit gaan overduidelijk gepaard met elkaar.

Wat voor soorten etagères zijn er?

Bij XXLhoreca bieden wij u voornamelijk twee verschillende soorten innox plateau's—met en zonder verwarming. Beide rekken zijn geschikt voor een buffet. Zoals al eerder benoemd maakt het niet uit of u een kleine of grote horeca zaak heeft. Of u nu een (afhaal) restaurant, kroeg, hotel, of snackbar heeft, een etagère van roestvrijstaal komt altijd goed van pas. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een rvs buffetstandaard kunt u op een efficiënte manier gerechten vanuit de keuken doorgeven aan collega’s uit de bediening.

Waar kunt u etagères voor gebruiken?

Zoals al eerder benoemd worden de rvs bruggen die wij bij XXLhoreca verkopen niet voor één specifiek doeleinden gebruikt. Uiteraard hangt wat u kunt doen met het opzet stuk af van het model. Met bijvoorbeeld een RVS burg zonder infrarood kunt u ook gebruiken als stevig opzetstuk voor een bouquet bloemen voor bij het buffet als u deze niet in gebruik heeft. Bovendien zijn de niet verwarmende etagères een ideale oplossing voor daadwerkelijk in de keuken ipv op het uitgifte punt. Als u om wat voor reden ook geen RVS wandschap kunt ophangen kunt u denken aan een opzetstuk voor op uw werkbank. Daar kunt u dan veelgebruikte materialen of producten op kwijt. Daarentegen kunt u RVS warmtebruggen met infraroodlampen gebruiken om gemakkelijk chocolade smelten. Daarnaast zou u natuurlijk op een langzaam tempo producten kunnen uitdrogen en indrogen.

Advies op maat over etagères bij XXLhoreca

Ongeacht de behoefde, bij XXLhoreca kunnen wij u voorzien van de juiste instrumenten. Naast de standaard modellen vindt u bij ons ook diverse warmtebruggen met twee niveaus. Ook wanneer de keuken een klein onderdeel van de horecaonderneming is kan een infrarood warmtebrug zeer van pas komen. Al onze rvs doorgiftenluiken zijn gemaakt van roestvast staal en andere gemakkelijk te reinigen materialen om de beste kwaliteit te bieden als het gaat om hygiëne. We helpen u graag bij het maken van een keuze. Onze collega’s van de klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze etagères.

Populaire categorieën: RVSEtagères | Etagères zonder verwarming | Etagères met verwarming

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...