Spuitzakken


Een spuitzak is onmisbaar in de keuken. Het is het ideale hulpmiddel bij het decoreren of vullen van lekkernijen. Zo gebruiken ook alle professionele bakkers spuitzakken en toebehoren om verschillende gebakjes te vullen of te versieren. Er bestaan verschillende soorten spuitzakken, XXLhoreca heeft daarin een groot assortiment. Of u nu kiest voor een wegwerp spuitzak of een spuitzak die u kunt hergebruiken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Schneider RVS Spuitmond | Narcis | 4,2cm Schneider

€ 2,30 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Figuurstekerdoos | 120x25mm Vogue

€ 12,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Schneider | RVS Stekers | Kerstbomen Glad Schneider

€ 16,90 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Schneider RVS Spuitmond | Roos | 4,2cm Schneider

€ 2,90 * Excl.

12 mnd garantie
Schneider RVS Spuitmond | Bloem | 4,2cm Schneider

€ 2,90 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
Stekerdozen Rond Glad | Set van 11 Vogue

€ 11,80 * Excl.

12 mnd garantie
Stekerdozen rond gekarteld Vogue

€ 12,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Wat zijn spuitzakken?


Spuitzakken maken het makkelijker om gerechten extra mooi aan de gasten te presenteren. Een spuitzak helpt u bij het opvullen en het versieren van gebakjes en taarten tot aan het verfraaien van hartige gerechten. Het assortiment van spuitzakken is breed en wij maken daarin onderscheid tussen wegwerp spuitzakken en herbruikbare spuitzakken.

Wegwerp spuitzakken

De wegwerp spuitzakken zijn erg handig en bovendien hygiënisch. Wegwerp spuitzakken zijn vaak op rol verkrijgbaar waardoor u direct een goede voorraad heeft. U vindt ze in ons assortiment ook als anti-slip variant. Anti-slip zorgt ervoor dat u een goede grip heeft op de spuitzakken.

Herbruikbare spuitzakken

Werkt u liever met een stevige spuitzak gemaakt van nylon? Deze hebben wij natuurlijk ook in assortiment. U vindt bij ons herbruikbare spuitzakken in verschillende formaten. Deze spuitzakken kunt u voorzien van een spuitmondje om het gewenste patroon te spuiten. Het uitwassen van de herbruikbare spuitzak gaat eenvoudig. De spuitzakken van Hendi zijn bijvoorbeeld uitkookbaar.

Decoreren met een spuitzak

Voordat u de spuitzak vult, stopt u er (als gewenst) een spuitmondje in. Er zijn verschillende opzetstukjes verkrijgbaar en deze zorgen allemaal voor andere patronen. Zo zijn er opzetstukjes met een stervorm of juist gekarteld. Vul daarna de spuitzak met het gewenste product, bijvoorbeeld botercrème, beslag of een hartige mousse. Draai de spuitzak dicht zodat er spanning op komt te staan en de spuitzak is klaar voor gebruik.

Bestel uw spuitzakken bij XXLhoreca

Bent u er al uit welke spuitzakken u nodig heeft? Dan kunt u deze uiteraard met XXLkorting bestellen. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de spuitzakken en benodigdheden die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • pro-kitchen1