Ovens


Bij XXLhoreca vindt u de professionele multifunctionele oven die perfect aansluiten op de benodigdheden van uw zaak. Of u nu een pizzeria, een banketbakkerij of een prestigieus restaurant hebt, het zal het pronkstuk van uw keuken zijn! Met onze multifunctionele cateringapparatuur kunt u de bereiding van uw gerechten aanpassen dankzij de verschillende kookstanden.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Ovens van XXLhoreca


Wij bieden u een ruime keuze met een veelheid van verschillende afwerkingen en afmetingen om aan al uw wensen te voldoen en uw keuken te perfectioneren. Of het nu gaat om vlees, ovenfrites, taart of vis, de bereidingswijze zal niet dezelfde zijn. Door de juiste bereidingswijze toe te passen, is het succes van uw gerecht gegarandeerd! Onze professionele uitrusting is afkomstig van gerenommeerde fabrikanten die garant staan voor producten die een grote variëteit aan bereidingswijzen hebben.

Hoe een professionele oven uitkiezen?

Of u nu een professionele cateraar bent of een particulier die professionele apparatuur wil kopen, het is belangrijk dat u de juiste apparatuur kiest voor uw restaurant of hotel. Ook is het belangrijk dat u er een kiest die u de functies biedt die u nodig hebt en die u bovenal in staat stelt het kooktype aan te passen en het succes van uw gerecht te garanderen. Hiermee kunt u brood, vlees, groenten of zelfs uw heerlijke bereidingen warm maken en warm houden! Bovendien kunt u met deze apparatuur uw kookkunsten vergemakkelijken door uw gerechten te verwarmen, zodat u ze sneller kunt opdienen. Bij XXLhoreca bieden wij u de verschillende soorten modellen: heteluchtoven, combi-oven, stoomoven, microgolfoven, combi-microgolfoven en vele andere!

Convectieoven / heteluchtovens

Dit model heeft een standaard kookstand. Bovendien heeft een convectieoven een afzuigsysteem dat warme lucht door de ovenholte laat circuleren, waardoor warme en koude plekken worden verminderd en de gerechten op elk rek gelijkmatiger gaar worden. Een ander voordeel van dit model is de ventilator. Dit model is ideaal voor voedsel dat delicater moet worden gekookt. Het wordt perfect aanbevolen voor het bakken van brood, pizza, cakes, koekjes, biscuitgebak en meringues. Het zal hun knapperige textuur behouden!

Combisteamers

Met dit veelzijdige model kunt u afzien van het hebben van meerdere soorten ovens in uw keuken. Hiermee kunt u verschillende kookmethodes uitvoeren, zoals koken met stoom of hete lucht. Het is ideaal voor voedsel dat delicater moet worden gekookt. Dit toestel is bijvoorbeeld ook perfect geschikt voor het bereiden van gebak. Bovendien is het ideaal om tegelijk te braden of voor een andere kookmethode te kiezen, terwijl een homogene garing behouden blijft.

Pizzaovens

Bij XXLhoreca is er een ruime keuze aan professionele pizzaovens. Deze toestellen onderscheiden zich van elkaar door hun materiaal: sommige bestaan uit een gietijzeren frame, andere zijn bekleed met roestvrij staal. Tot slot, voor de meer traditionele, zijn sommige gemaakt van terracotta. Natuurlijk is het ontwerp van uw toekomstige toestel belangrijk, zodat het perfect past bij de inrichting van uw restaurant of keuken. Er zijn drie hoofdtypen ovens: de houtoven, de gasoven en de elektrische oven. Het is belangrijk dat u er een kiest die bij uw zaak of uw keuken past.

Droogovens en Dehydratoren

Dit toestel heeft een unieke kookstand. Hiermee kan een kleine hoeveelheid warmte worden toegepast op een verscheidenheid van voedingsmiddelen zoals fruit en groenten. Het heeft een kook optie genaamd "drogen". Hierdoor kan voedsel worden gedehydrateerd om de zodat u leuke en unieke garneringen zou kunnen maken voor gerechten en of voor achter de bar.

Professioneel advies bij XXLhoreca

Uitrusting van de beste kwaliteit en tegen de beste prijs. Onze modellen zijn zowel geschikt voor particulieren die hun keuken willen uitrusten met professionele apparatuur als voor bedrijven die hun keuken willen uitrusten met een kwaliteitstoestel dat hun koks zal ondersteunen bij de bereiding van hun gerechten. In onze online winkel vindt u meer dan 10.000 artikelen voor de behoeften van de restaurantsector. Neem een kijkje in onze andere categorieën en bestel alles wat u nodig hebt om uw professionele uitrusting compleet te maken. Als u de voorkeur geeft aan een bepaald merk, model of maat, kunt u dat gemakkelijk selecteren met behulp van de filters. Naast deze categorie bieden wij grills, ovens, friteuses en andere apparatuur voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met ons als uw competente partner, bent u veilig in de restaurantbusiness. Als u vragen heeft over een van onze producten of de bestelprocedure, kunt u contact opnemen met ons vriendelijke serviceteam via het contactformulier of per telefoon. Wij geven u graag advies over onze ovens.

Populaire categorieën: KeukenapparatuurOvens | Pizzaovens | Combisteamers | Heteluchtovens | Rijskasten | Droogovens | Aardappelovens | Barbequeovens | High Speed Ovens | Rookovens

  • Ovens