Heetwaterdispenser 


Heetwaterdispensers zijn ideaal wanneer er veel warme dranken geserveerd dienen te worden. Al onze dispensers zijn van hoge kwaliteit en bieden veel voordelen. In ons assortiment vindt u heetwatertaps met capaciteiten van 3 tot maximaal 30 liter.

Naast deze heetwaterdispensers vindt u ook glühweinketels en toebehoren in ons brede aanbod aan producten. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige horeca-apparatuur waar u voor lange tijd flinke hoeveelheden koffie, thee of chocolademelk warm mee houdt.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Duurzame heetwatertap


Alle heetwaterdispensers zijn geselecteerd op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak, zoals u van ons gewend bent.

Onze top heetwatertaps? Dan komen we uit op de merken Saro en Bartscher. Deze machines zijn fraai vormgegeven en altijd voorzien van de laatste heetwatertechnologie. Deze producten zijn een uitstekende aanvulling op iedere (horeca)keuken. De dubbelwandige, roestvaststalen behuizing en droogkookbeveiliging zorgen ervoor dat u veilig gebruik kunt maken van het apparaat.

De temperatuurregeling tussen 30°C en 100°C maakt dat u op ieder gewenst moment de juiste temperatuur krijgt en behoudt.

Welke heetwaterdispenser heb ik nodig?

Wilt u een heetwaterdispenser kopen, maar weet u nog niet welke? Wij helpen daar graag bij. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1