Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Strijkmachines


Heeft u te weinig uren in een dag om ook nog schorten, lakens en tafelkleden te strijken? Met de XXLhoreca strijkmachines is dit probleem verleden tijd. De strijkmachines van XXLhoreca inspireren met hun mogelijkheden en zorgen ervoor dat het strijken in een mum van tijd klaar is.


xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Strijkmachines van XXLhoreca


Strijkmachines zijn ontwikkeld om het strijken gemakkelijker te maken. Het enige wat u hoeft te doen is de kleding over de strijkmachine te spannen en zo vast te maken dat het apparaat zijn werk kan doen. Een strijkmachine strijkt door middel van een warme lucht blazer.

De strijkmachines kunnen niet alleen worden gebruikt om gewassen wasgoed recht te trekken, maar ook om natte kleding te drogen, waardoor ze een praktische alleskunner zijn.

Welke strijkmachine moet ik kiezen?

Het assortiment strijkmachines is nog niet groot, momenteel hebben we twee modellen in het assortiment. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde strijkmachine, dan horen we het uiteraard graag van u.

Mocht u nog vragen hebben over de strijkmachines, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...