Strijkmachines


Heeft u te weinig uren in een dag om ook nog schorten, lakens en tafelkleden te strijken? Met de XXLhoreca strijkmachines is dit probleem verleden tijd. De strijkmachines van XXLhoreca inspireren met hun mogelijkheden en zorgen ervoor dat het strijken in een mum van tijd klaar is.


Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Strijkmachines van XXLhoreca


Strijkmachines zijn ontwikkeld om het strijken gemakkelijker te maken. Het enige wat u hoeft te doen is de kleding over de strijkmachine te spannen en zo vast te maken dat het apparaat zijn werk kan doen. Een strijkmachine strijkt door middel van een warme lucht blazer.

De strijkmachines kunnen niet alleen worden gebruikt om gewassen wasgoed recht te trekken, maar ook om natte kleding te drogen, waardoor ze een praktische alleskunner zijn.

Welke strijkmachine moet ik kiezen?

Het assortiment strijkmachines is nog niet groot, momenteel hebben we twee modellen in het assortiment. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde strijkmachine, dan horen we het uiteraard graag van u.

Mocht u nog vragen hebben over de strijkmachines, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

  • Strijkmachines