Bakmatten


Een bakmat is iets anders dan een bakplaat. De bakplaat wordt gebruikt als standaard om een bakmat op te leggen in uw oven. Vervolgens worden de af te bakken etenswaren op de bakmat gelegd en start het bakken. Bakmatten zijn een erg hygiënische oplossing. Vet en vuilresten worden opgenomen in de bakmatten en ze voorkomen schade aan kwetsbare producten.

Staat de oven vrijwel de hele dag aan in uw horecakeuken? Dan zijn bakmatten eigenlijk onmisbaar. Ze zijn de ideale oplossing voor een vuil- en vetvrije oven. Eenvoudig schoon te maken en te houden. Bakmatten zijn er in diverse soorten, geschikt voor iedere oven.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Ovenstrip Heavy Duty | 1m x 50cm XXLselect

€ 22,90 * Excl.

12 mnd garantie
Antikleefmat GN 1/1 | 530x325mm Matfer

€ 32,40 * Excl.

12 mnd garantie
Antikleefmat | 600x400mm Matfer

€ 37,82 * Excl.

24 mnd garantie
Siliconen | Bakmat 530x325mm Hendi

€ 16,30 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Bakmatten van XXLhoreca


Duurzame materialen

De bakmatten die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De siliconen variant komt het meest voor en is erg geschikt voor de professionele horecakeuken. Door de antikleef coating komen afgebakken producten heel uit de oven. Daarbij is het een erg schone oplossing om vet en vuil uit de weg te gaan. Een eenvoudig schoon te houden oven is hierbij gegarandeerd.

Bakmatten voor meervoudig gebruik

Anders dan regulier bakpapier voor de chef-at-home, zijn bakmatten wél geschikt voor meervoudig gebruik. De hoogwaardige materialen van de bakmatten gaan jarenlang mee en komen dus zeker van pas in uw professionele keuken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een bakmat thuis te gebruiken.

Bakmatten van bekende merken

Wilt u werken met betrouwbare bakmatten met een lange levensduur? Kies dan voor de beste merken zoals Vogue en Hendi.

Welke bakmat heeft u nodig?

Bent u op zoek naar de perfecte bakmatten voor uw horecakeuken, maar weet u nog niet precies welke? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1