Babytafel


Babytafels, een fijne service voor gasten met kleintjes. Met behulp van de babytafel is het mogelijk om de baby in een daartoe bestemde ruimte te verschonen.

Door een verschoontafel in bijvoorbeeld uw toiletruimte te plaatsen creëert u een discrete en hygiënische plek waar ze hun kindje kunnen verschonen en verkleden.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Babytafels van XXLhoreca


Inklapbare babytafel

Babytafels worden aan de wand bevestigd en zijn gemakkelijk uit- en inklapbaar. Hierdoor nemen deze tafels ook bijna geen ruimte in.

Makkelijk te monteren en te onderhouden

Naast de juiste stahoogte moet een babytafel ook goed schoon te maken zijn. Door de toepassing van hoogwaardige kunststoffen van de verzorgingstafel kan dit dan ook gemakkelijk.

Bij deze babytafels is er aandacht besteed aan het vermijden van hoeken en andere uitsteeksels. De gehele tafel is kindvriendelijk ontworpen, zonder scherpe hoeken en andere uitsteeksels.

Welke babytafel moet ik kiezen?

Ons assortiment babytafels is nog niet heel groot, toch kan het wat lastig zijn om te bepalen welke het beste bij uw zaak of in uw ruimte past. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de verschoontafels die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Mocht u trouwens op zoek zijn naar een specifiek model, dan horen wij het graag!

  • Babytafel