Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bakplaten en bakroosters


Geen enkele keuken kan zonder bakplaten en bakroosters. Of u nu wil bakken, grillen of stoven, met bakplaten en bakroosters krijgt u het voor elkaar.

Alle bakplaten en bakroosters die wij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen, zo kunt u voor elk gerecht het juiste materiaal aanschaffen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bakplaten van XXLhoreca


De keuze voor een bepaalde bakplaat is afhankelijk van het doel waarvoor u deze gebruikt. Veel van de bakplaten zijn voorzien van een antikleeflaag. Dit zorgt ervoor dat producten makkelijker loslaten na het bakken. Wist u dat elk materiaal anders reageert op warmte? Neem een aluminium bakplaat eens, deze wordt snel heet maar koelt ook snel af. Staal daarentegen geleid minder snel en heeft langer nodig om op te warmen, maar ook om af te koelen. Ook kunt u kiezen voor een bakplaat met een lage of hoge rand. Of een bakplaat zonder rand. De keus is geheel aan u.

Onze bakroosters

Naast bakplaten hebben we ook bakroosters beschikbaar. Bakroosters worden gebruikt bij bijvoorbeeld het afbakken van broden. Ook is het mogelijk om een bakvorm of ovenschaal op een bakrooster te zetten. Doordat een rooster een open structuur heeft is er een betere warmtecirculatie door de oven. Dit heeft een positief effect op het bakproces.

Bakplaten en bakroosters kopen bij XXLhoreca

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten bakplaten en bakroosters. Zorg ervoor dat u rekening houdt met het formaat van de bakplaten en bakroosters.

Heeft u moeite met het vinden van de juiste bakplaat of het juiste bakrooster? Of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: KeukenasssecoiresOverige keukenaccessoires | Aanstekers en branders | Bonnenhouders | Sausdispensers en -flessen | Bakplaten en roosters

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...