Wafelijzers


Bij XXLhoreca heeft u keuze uit een grote selectie wafelijzers voor het maken van Brusselse of Luikse wafels. Onze wafelijzers onderscheiden zich van de minder professionele wafelijzers door hun hoogwaardige design en het gebruik van duurzame materialen wat onder andere terugkomt in de roestvaststalen behuizing.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Waring Oubliehoorntjes Roller Groot Waring

€ 115,97 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Waring Oubliehoorntjes Roller Klein Waring

€ 110,08 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Waring Mini-Wafelapparaat | 1,2 kW Waring

€ 461,34 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Waring Bubble Wafelapparaat Waring

€ 420,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Wafelijzers van XXLhoreca


Een wafelijzer bestaat doorgaans uit drie kwaliteitsbepalende elementen: het wafelijzer-verwarmingselement, de omkasting en de wafelijzers zelf. Deze drie elementen bepalen of u uw wafelijzer voor langere tijd kunt gebruiken.

Belangrijk voor het dagelijkse onderhoud van uw professionele wafelijzer is of het apparaat beschikt over een afneembare goot rondom het rooster. Bovendien is het wel zo handig als u het complete wafelijzer, of in ieder geval de belangrijkste onderdelen, kunt demonteren en schoon kan maken in de vaatwasser.

In de meeste commerciële keukens worden dagelijks wafelijzers gebruikt. Het is daarom belangrijk om een wafelijzer te kiezen dat uitblinkt door zijn duurzaamheid en laag energieverbruik.

Zo werkt een wafelijzer

Het wafelijzer is aangesloten en ingeschakeld. De indicator op het wafelijzer licht op wanneer het beslag in het wafelijzer kan worden gegoten. Als het beslag wordt toegevoegd voordat het lampje gaat branden, duurt het langer en is het resultaat minder goed.

De meeste wafelijzers die wij verkopen hebben een antiaanbaklaag. Hierdoor blijft het deeg niet plakken. Als het deeg blijft plakken, kunt u een beetje boter, olie of ander vet toevoegen. Zo voorkomt u dat het wafelbeslag gaat plakken.

Welk wafelijzer past bij mijn bedrijf?

Heeft u moeite met het kiezen van het juiste wafelijzer? Neem dan gerust contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Zoete Snackmachines | Chocolademachines | Dessertmachines | Churros Machines | Crêpes Bakplaten | Poffertjespannen | Popcornmachines | Suikerspinmachines

  • Wafelijzers