Meten en timen


Meetinstrumenten en timers zijn beide onmisbaar in uw horecakeuken. De hulpmiddelen zijn ontworpen om het aantal ingrediënten te meten voor een succesvolle bereiding, maar ook om te timen hoe lang de producten bijvoorbeeld gegaard moeten worden. In welke horecaonderneming u ook werkzaam bent, deze hulpmiddelen zijn altijd nodig. XXLhoreca heeft een breed assortiment meetinstrumenten en timers die een goede toevoeging zijn op uw keukengerei. Van keukenwekkers tot maatbekers en van thermometers tot weegschalen, hier vindt u alles wat u nodig heeft.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
Koelkast Thermometer | -40/+40°C Hendi

€ 2,20 * Excl.

12 mnd garantie
Electronische weegschaal - 30kg Weighstation

€ 178,40 * Excl.

12 mnd garantie
Keukenweegschaal - 3 maten Weighstation

€ 76,47 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Praktische keukenwekkers


Een ei koken, een perfect biefstuk bakken of een cake bakken, het zijn allemaal situaties waarbij de keukenwekkers onmisbaar zijn. Keukenwekkers bieden de uitkomst wanneer u diverse gerechten perfect wilt bereiden. De perfectie hangt namelijk grotendeels af van de bereidingstijd én bereidingswijze. XXLhoreca heeft veel verschillende keukenwekkers opgenomen in het assortiment, waaronder ook de handige magnetische keukenwekkers. Perfect voor op de keukenwand, koelkast of vriezer.

Diverse maatbekers

Het perfecte sausje maken of een heerlijke soep bereiden vraagt om de juiste hoeveelheid vocht. Voor het afmeten van het aantal liters zijn de diverse maatbekers uit ons assortiment zeer geschikt. Hier vindt u doorzichtige kunststof maatbekers en glazen maatbekers, maar ook duurzame RVS-maatbekers. Deze verschillen onderling in grootte, aantal liter en aanduiding. Waar enkelen in centiliter de hoeveelheid aangeven, kunt u ook kiezen voor een milliliter aanduiding.

Hoge kwaliteit thermometers

Wanneer u veel werkt met versproducten zijn thermometers onmisbaar. Deze geven perfect aan op welke temperatuur etenswaren, zoals kaas, vlees, vis en groenten zijn en ook of u dus volgens de HACCP-normen de temperatuur van uw vriezer of koeling moet bijstellen. Bij XXLhoreca koopt u thermometers van hoogwaardige kwaliteit. Geschikt voor de oven, de koelkast, de koelcel, het deeg, het vlees, de diepvries en meer.

Weegschalen

Heeft u kwalitatief goede weegschalen nodig voor uw professionele keuken? Hier bestelt u diverse RVS-weegschalen van hoge kwaliteit. Een onmisbaar product voor het wegen van bloem, kruiden, vlees, kaas, groenten en meer. Wij bieden u een grote diversiteit aan weegschalen. Zowel elektrische weegschalen als platformweegschalen, kuip-weegschalen en hangende weegschalen zijn terug te vinden in ons brede assortiment.

Wilt u meer informatie?

Zijn er producten waar u vragen over heeft of wilt u advies van ons? Wij staan 24/7 voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

  • pro-kitchen1