Serveerlepels en scheppen


Sauslepels, schuimspanen, opscheplepels, bijna alle soorten en maten lepels en schepwerk vindt u bij XXLhoreca. Van de moderne sauslepel gemaakt van kunststof tot aan praktisch schepwerk van hoogwaardig RVS. Serveerlepels en scheppen kunnen niet ontbreken in de professionele horeca keuken. Met bekende schepwerk series als de ProfiLine van Hendi zit u bij XXLhoreca op de eerste rij als het om de beste prijs-kwaliteitsverhouding gaat. Bestel nu en ontvang uw schepwerk al binnen 48 uur.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
24 mnd garantie
Opscheplepel RVS | 85x308mm Hendi

€ 10,90 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Winkelschep PE - 0,65 Liter Hendi

€ 6,60 * Excl.

24 mnd garantie
Serveerlepel RVS | 71x321mm Hendi

€ 7,70 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Opscheplepel | Rood Siliconen | 280mm Kitchen Craft

€ 15,10 * Excl.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Ons assortiment serveerlepels en scheppen


XXLhoreca kent een groot assortiment, we bieden horecamateriaal aan van A tot Z. Alles wat u nodig heeft voor uw horeca onderneming kunt u in onze webshop vinden. Ook op het gebied van serveerlepels en scheppen kunt u bij XXLhoreca terecht. Deze hebben wij onderverdeeld in drie verschillende categorieën: doseerscheppen, serveerlepels en winkelscheppen.

Doseerscheppen

Doseerscheppen maken het werk in de keuken een stuk makkelijker. Met onze kwalitatieve doseerscheppen schept u eenvoudig de juiste dosering voor uw gerecht. U hoeft zich niet meer af te vragen of u de juiste hoeveelheid hebt gepakt. Dat bespaart natuurlijk het extra werk om producten af te wegen. Een doseerschep maakt het werk in de keuken een stuk efficiënter.

Serveerlepels

Het eten serveren is nog nooit zo makkelijk geweest met de juiste benodigdheden. Serveerlepels zijn er in allerlei soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit een variëteit aan opscheplepels. Zo bieden wij geperforeerde opscheplepels, deze hebben gaatjes in de lepel zelf. Hierdoor serveert u alleen de benodigde ingrediënten. Vocht wordt niet meegenomen. Daarnaast bieden wij ook serveerlepels met haak, deze zijn makkelijk op te hangen.

Winkelscheppen

Ook bieden wij diverse soorten winkelscheppen. Deze worden gebruikt om grotere hoeveelheden gemakkelijk te verplaatsen. De winkelscheppen zijn handig voor het verkopen van bijvoorbeeld snoep. In ons assortiment kunt u winkelscheppen van aluminium vinden en van kunststof. Uiteraard zijn er hierin verschillende maten te verkrijgen. Ook een extra grote winkelschep van 2 liter kunt u eenvoudig bestellen in de webshop van XXLhoreca.

Producten van XXLhoreca

Voor klein- of grootschalig inkopen biedt XXLhoreca een online oplossing. Wanneer u producten bestelt bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren namelijk een garantietermijn van maar liefst een jaar.

Heeft u nog vragen over onze serveerlepels en scheppen? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te woord te staan. Zij beschikken over de benodigde kennis en kunnen u adviseren hierin. Twijfel dus niet om contact op te nemen!

  • pro-kitchen1