Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

IJs Teppanyaki


Teppanyaki is een moderne Japanse manier om producten te bereiden/verwarmen op een ijzeren plaat. Nu doet een ijs teppanyaki precies het tegenovergestelde: koelen in plaats van verwarmen. De ijs teppanyaki werkt heel eenvoudig en is voor gasten leuk om te zien. Meestal wordt het gebruikt om ijs te bereiden op een spectaculaire manier.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Hoe werkt de ijs teppanyaki?


Een vloeibare ijsmix wordt op de vriesplaat gegoten. Al snel wordt het mengsel wat harder en kunt u andere ingrediënten, zoals vers fruit, chocolade of snoepjes, eraan toevoegen. Met twee spatels hakt en mengt u dan de ingrediënten met het ijs. Tot slot spreidt u het mengsel over de plaat en met behulp van de spatels schaaft u rolletjes ijs van de vriesplaat af. Zo maakt u een mooi en feestelijk dessert op een unieke manier.

IJs teppanyaki van XXLhoreca

Een ijs teppanyaki is een speciale toevoeging aan uw horecazaak en trekt gasten met deze bijzondere techniek. De ijs teppanyaki varianten bij XXLhoreca zijn gemaakt van sterk en gepolijst roestvast staal. Hierdoor kan de machine tegen een stootje, gaat hij lang mee en ziet het er ook nog eens mooi uit in uw horecazaak.

Wanneer u regelmatig aan het werk bent op evenementen is het tafelmodel van CaterCool misschien een goede oplossing. Deze is makkelijk mee te nemen.

Meer weten over de ijs teppanyaki?

Heeft u nog vragen over de ijs teppanyaki? Wilt u meer informatie over de specificaties? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen |IJsmachines | Schilferijsmachines | IJs Teppanyaki | IJsbunkers | Room-, Sorbet- En Softijsmachines