Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Spoelbar tafelbladen


Bij XXLhoreca vindt u veel verschillende spoelbar tafelbladen gemaakt van hoogwaardig rvs. Deze tafelbladen bieden u een modern en functioneel comfort dat ideaal is om uw bar te verfijnen. Verkrijgbaar met of zonder spoelbak en soms met een praktisch "afvoereiland", maar altijd met afgeronde hoeken in het schap en schuine goten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Spoelbar tafelbladen van Gamko


Bij ons kunt u terecht voor meer dan 45 verschillende soorten in hoogwaardig rvs afgewerkte Gamko spoelbar tafelbladen. Deze tafelbladen bieden u modern en functioneel barcomfort, zeer geschikt dus voor de bovenafwerking van uw bar. De tafelbladen zijn leverbaar met of zonder spoelbak en soms uitgevoerd met een handig ‘uitlek-eiland’ maar altijd voorzien van afgeronde hoeken in het blad en aflopende lekgoten. Deze Gamko tafelbladen beschikken tevens over een stevige onderplaat zodat stabiliteit verzekerd is. Elk rvs spoelbar tafelblad van Gamko is perfect pasklaar in te bouwen vanwege het rondom lopende 45mm profiel.

Naast grotere tafelbladen kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een eenvoudig rvs buffetblad of een op maat gemaakt werkblad dat ook in messing te bestellen is. Bestellingen op maat worden rechtstreeks doorgezonden naar leverancier Gamko, levertijden zijn daardoor afhankelijk van de snelheid van deze leverancier.

Welk spoelbar tafelblad moet ik kiezen?

Weet u al welk spoelbar tafelblad aansluit bij uw keuken? Of heeft u nog vragen die wij kunnen beantwoorden of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...