Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Afzetpalen en koorden 


Afzetpalen samen met afzetkoorden zijn een goede uitkomst wanneer u op zoek bent naar een klantvriendelijke afzetting voor uw horecagelegenheid of winkel. Wilt u uw entree of uw horecagelegenheid stijlvol indelen? Dan zou u eens een kijkje moeten nemen in ons ruime assortiment aan afzetpalen. Onze afzetpalen en afzetkoorden zijn afkomstig van merken als Saro en Securit. Deze fabrikanten staan vooral bekend om hun hoogwaardige en duurzame producten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Afzetpalen en koorden van XXLhoreca


Afzetpalen en koorden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De afzetpaal in het goud doet het bijvoorbeeld erg goed bij horecagelegen als bioscopen. Een wachtrij zag er nog nooit zo sierlijk uit! De bijpassende koorden in het rood zijn een elegante oplossing om uw gasten in de goede richting te leiden en bepaalde ruimtes op een elegante manier af te sluiten. Uiteraard kunnen afzetpalen en koorden niet alleen gebruikt worden in de horeca. U kunt dit bijvoorbeeld ook gebruiken voor uw winkel, wellicht in combinatie met een rode loper. Dit geeft het geheel een elegante touch.

Vraag en antwoord over afzetzeulen en afzetlijnen:

Wie gebruiken afzetzeulen en afzetlijnen en waar worden deze voor gebruikt?

U kunt afzetpalen en koorden in twee scenario's gebruiken. Er is namelijk een groot verschil in uiterlijk wanneer afzetpalen en koorden worden gebruikt in het uitgaansleven of met evenementen. In essentie kunt u onderscheid maken tussen een praktische/niet luxe setting en een stijlvolle/luxe setting voor afzetpalen en koorden. Het is natuurlijk zo dat horecaondernemers voor verschillende doeleinden afzetpalen en koorden gebruiken. Ten eerste zal een kroegenbaas de afzetpalen en koorden van XXLhoreca gebruiken voor het bewaken van hun gasten hun veiligheid, oftewel zodat bewakers het overzicht goed kunnen bewaren. Door de rijen te begeleiden met stevige afzetpalen en koorden verloopt de avond goed en gestructureerd. In pretparken, winkelcentra, en zoals al eerder vermeld in Bioscopen is het structureren van rijen voor de veiligheid vaak minder urgent en dus een bijzaak. Zij zijn gefixeerd op het mooi aankleden van de entree en gebruiken hiervoor stylevolle afzetpalen en koorden. Zij zullen dus minder gefixeerd zijn op hoe stevig en praktisch de afzetpalen en koorden zijn.

Waar moet u op letten wanneer u afzetpalen en koorden aanschaft?

Er zijn een aantal criterium die u in overweging kunt nemen wanneer u afzetpalen en koorden aanschaft. Binnen onze categorie aankleding hebben wij namelijk uiteenlopende soorten. Wij adviseren u de volgende punten in acht te nemen:

Onze soorten Afzetkoorden: Er zijn verschillende maten in koorden. U kunt denken aan de lengte van het koort (1800-2000mm). Aan de andere kant moet u ook de breedte van het koort in acht nemen (32-38mm). Daarnaast verschillende soorten touwen. Namelijk er zijn gevlochten, gedraaide, en velours afzetkoorden. Als laatste bieden wij bij XXLhoreca ook afzetpalen met daarin een koort, het (trek)koort trekt u dan als het ware uit de paal.

Onze soorten Afzetpalen: Wanneer u de afzetpalen in overweging neemt let dan op het soort voet. Sommige palen bevatten een betonnen voet, andere zijn juist van heel licht materiaal. De materialen van de afzetpalen zijn onder andere gelakt staal, metaal, roestvast staal, en staal. Ook hebben wij in ons assortiment muurhaken voor afzetkoorden. Deze muurhaken kunt u gebruiken om een koord aan de muur te bevestigen inplaats van aan een paal.

Onze soorten Afzetaccessoires: U kunt er ook voor kiezen om geen trekband te nemen maar een canvas afzetdoek. Daarnaast hebben wij ook posterframes welke u op de afzetpalen en koorden kunt bevestigen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het deurbeleid of openingstijden aangeven.

Persoonlijk advies over afzetbanden en afbakenpalen

Bij XXLhoreca bieden we een grote selectie van genormeerde fabrikanten, maar ook juist ook van onze eigen merken zoals XXLselect tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Met meer dan 40.000 artikelen in ons assortiment, zijn wij de professional in horeca benodigdheden. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte afzetzeulen en afzetbanden. Kunnen wij u helpen met het kiezen van de beste afzetkoorden en afbakenpalen voor uw horecazaak? We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien. Neem contact met ons op als u vragen heeft of als u op zoek bent naar een gedetailleerd en persoonlijk advies. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies op het gebied van afzetkoorden en afzetzeulen en stellen een op uw behoeften afgestemde offerte op.

Populaire categorieën: Aankleding | Afzetpalen | Afzetkoorden | Afzetaccessoires