Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Afzetpalen en koorden 


Afzetpalen, samen met afzetkoorden, vormen een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een klantvriendelijke afzetting voor uw horecagelegenheid of winkel. Als u uw entree of horecagelegenheid op een stijlvolle manier wilt indelen, raden wij u aan een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment afzetpalen. Onze afzetpalen en afzetkoorden zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Saro en Securit, bekend om hun hoogwaardige en duurzame producten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Afzetpalen & Afzetkoorden - Efficiënte Oplossingen voor Orde en Veiligheid


In de wereld van gastronomie en evenementenbeheer spelen afzetpalen & afzetkoorden een essentiële rol. Ze bieden een eenvoudige, maar effectieve manier om gebieden af te bakenen, looproutes te creëren en voor orde en Veiligheid te zorgen. XXLhoreca.com biedt een breed scala aan afzetpalen en afzetlinten, geschikt voor verschillende behoeften. Afzetpalen kopen bij XXLhoreca betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Afzetkoorden die uittrekbaar zijn, zijn bijzonder flexibel en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van het af te zetten gebied. Deze uittrekbare linten kunnen worden gecombineerd met verschillende afzetpalen om een efficiënte barrière te creëren. Afzetpalen met lint, zijn ideaal voor tijdelijk gebruik, zoals bij evenementen of in restaurants, waar snel en eenvoudig gebieden afgezet moeten worden. Afzetpaaltjes met koord zijn hier ook een populaire keuze.

Voor locaties waar regelmatig afzettingen nodig zijn, zijn verwijderbare afzetpalen een uitstekende keuze. Deze kunnen indien nodig eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd, zonder dat er voortdurend struikelgevaren achterblijven. Even praktisch zijn opvouwbare afzetpalen en kantelbare Afzetpalen, die een snelle op- en afbouw mogelijk maken en bij niet-gebruik ruimtebesparend kunnen worden opgeborgen. Afzetpaaltjes met lint zijn hierbij een handige optie.

Een andere effectieve oplossing bieden afzetpalen met ketting of ook afzetpalen met treklint, die bijzonder geschikt zijn voor het afbakenen van grotere gebieden. Deze palen met kettingverbinding of treklinten zijn robuust en bieden een duidelijk zichtbare barrière. Voor een permanente en vaste afzetting zijn afzetpalen met grond verankering ideaal, omdat ze stevig in de grond verankerd worden en daarmee een hoge stabiliteit waarborgen. Afzetpalen van rvs zijn een populaire keuze voor veel horecagelegenheden.

Afzetpalen & Afzetkoorden zijn bij XXLhoreca verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De gouden afzetpaal doet het bijvoorbeeld erg goed in horecagelegenheden zoals bioscopen. Een wachtrij zag er nog nooit zo sierlijk uit! De bijpassende koorden in rood zijn daarbij een elegante oplossing om uw gasten in de juiste richting te leiden en bepaalde ruimtes op een elegante manier af te zetten. Afzetpaal opties zijn bij XXLhoreca in diverse stijlen beschikbaar.

De afzetting is niet alleen een goede oplossing om het binnen- en buitengebied van een horecaonderneming te scheiden, maar is ook geschikt om winkels af te zetten. Afzetpaal horeca modellen zijn hierbij bijzonder effectief.

Om het geheel een elegante toets te geven, kan een Rode lopers buiten de winkel in combinatie met afzetpalen & afzetkoorden gebruikt worden, voor een extravagante uitstraling. Afzetpalen zijn bovendien ook een goede oplossing voor discotheken en clubs. Afzetpaaltjes met koord kunnen hier een subtiele maar effectieve afbakening bieden.

Koop Afzetpalen bij XXLhoreca

Bij XXLhoreca zijn er Afzetpalen & Afzetkoorden in verschillende uitvoeringen voor elke toepassing. Om een afzetkoord van een afzetpaal naar een muur te trekken en te bevestigen, zijn er natuurlijk ook praktische oplossingen in ons assortiment. Deze worden wandhouders genoemd. Afzetpaaltjes met lint zijn hierbij een veelgevraagde optie.

Om te zorgen dat er geen doorgang mogelijk is tussen de afzetpalen en de muren, is bijvoorbeeld het Saro-afzetpaal-wandsysteem een perfecte oplossing. De producten worden vanuit voorraad geleverd en komen binnen de kortste keren bij u aan! Afzetpalen rvs en afzetpaal horeca modellen zijn enkele van de vele opties die wij bieden.

Voor parkeerplaatsen zijn parkeerplaats afzetpalen onmisbaar. Ze dienen niet alleen voor veiligheid, maar ook voor het duidelijk markeren van parkeerzones. Bovendien zijn ze een effectieve maatregel om ongewenst parkeren te voorkomen. Afzetpaaltjes met koord zijn ook geschikt voor het afbakenen van kleinere parkeerzones.

Tot slot is het afzetpalen systeem te noemen, een onmisbaar element voor het sturen van mensenmassa's, vooral bij grote evenementen.