Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Menukasten


12 mnd garantie
Express
Securit Menukast met Glazen Plaat - Houten Walnut stijl - 4xA4

1-2 werkdagen

€ 170,66

€ 206,50 incl. BTW

12 mnd garantie
Securit Menukast met Ledverlichting - Houten Teak stijl - 4xA4

5 weken

2 Varianten

€ 229,95

€ 278,24 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Securit Menukast Verlicht COMPLETE SET | Zwart voor 4xA4 | XXL AANBIEDING

1-2 werkdagen

€ 461,76

€ 558,73 incl. BTW

12 mnd garantie
Showdown Displays Menukast size 4 x A4 Zwart LED verlicht

3-5 werkdagen

 • Vergrendelbare header
 • Met of zonder LED-strips
 • Binnen of overdekt buitengebruik
€ 245,14

€ 296,62 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Wat zijn de belangrijke punten die in acht moeten worden genomen bij de aankoop van een menukast?

barkoelkast

Wat zijn de belangrijke punten die in acht moeten worden genomen bij de aankoop van een menukast?

Kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden:

U kunt snel verdwalen in de ruime keuze tussen de menukasten welke wij aanbieden! Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen wanneer u uw menukast koopt:

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste menukaarten te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over menukasten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Klassieke menukasten


Wanneer klanten een restaurant binnenkomen kijken zij eerst naar de inrichting, maar onmiddellijk daarna is het menu het belangrijkste waar de gast naar kijkt. Bespaar dus niet op de kwaliteit van uw menukasten, want de menukaart is de eerste connectie tussen uw keuken en de klanten in de eetzaal. Daarom hebben wij een reeks menukasten geselecteerd om uw gerechten op een elegante, hedendaagse of klassieke manier te presenteren. Ze zijn allemaal ontworpen voor hun praktische en duurzame design en zijn erg gemakkelijk schoon te maken.

Ze komen voor in de meeste restaurants, ontworpen in PVC, verkrijgbaar in het zilver en zwart om de dranken en spijskaart te onderscheiden, de klassieke menukasten geven een retro tintje aan restaurants en klanten zijn er dol op!

Eigentijdse menukasten

Ons assortiment eigentijdse menukasten stelt u in staat uw menukaart op een moderne en elegante manier te presenteren. Afhankelijk van het thema van uw restaurant vindt u de juiste menukasten voor uw bedrijf.

Menukasten met LED verlichting

Voor moderne bedrijven die een modern tintje willen uitstralen, hebben wij een assortiment menukasten met LED verlichting die de klanten versteld zullen doen staan. Wanneer deze worden aangezet lichten de LED's uw menu op, een verbluffend effect gegarandeerd!

Andere menubeschermers

Wij hebben eenvoudige plastic menukasten met verlichting, houten menukasten met verlichting of menukasten met verlichting in vele kleuren en maten. De menukasten met verlichting zijn gemakkelijk neer te zetten in of buiten uw restaurant.

Vragen en antwoorden over menukasten :

Hoe kies je een menukast uit die past bij uw behoeften?

Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteiten om aan te bieden, of het nu om simpele gerechten gaat of tot wereldse gerechten, menukaarten zijn hierin erg belangrijk om de gerechten te tonen aan uw gasten. Het is dus belangrijk rekening te houden met een aantal criteria, zodat u de beste menukaarten kiest die aan uw behoeften zijn aangepast! Hier zijn de selectiecriteria die wij aanbevelen bij XXLhoreca.

 • Wat zijn de hoofdkleuren van uw eetkamer? Het is belangrijk om menukaarten te kiezen die passen bij de kleuren van de muren en accessoires in uw eetkamer. Het doel is de decoratie uit te breiden om de klant zowel visueel als met het eten tevreden te stellen. Kleine details maken het verschil!
 • Wat zijn de belangrijkste materialen om in uw restaurant te gebruiken? Als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft dat gespecialiseerd is in wijnen, kunt u de voorkeur geven aan vatdecoratie en houten menukaarten! Het materiaal is dus een belangrijk criterium, zodat u kunt gaan voor menukaarten die van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als bijvoorbeeld wijnvaten.
 • Hoe groot is uw menu? Wij hebben menukaarten in verschillende maten voor verschillende menuformaten voor verschillende soorten bedrijven.

Wat zijn de verschillende soorten menukaarten?

Bij XXLhoreca hebben we een groot assortiment aan diverse menukaarten. Binnen ons ruime assortiment hebben wij veel keus. De menukaarten hebben niet allemaal dezelfde kenmerken en functionaliteit. Hoe wilt u menu laten zien? Hier zijn de verschillende menukaarten met hun kenmerken:

 • Menukaarthouder: Met deze bescherming kunt u de onderkant van uw menukaart beschermen, aangezien deze op een standaard wordt geplaatst om hem te beschermen. De gasten kunnen de kaart gemakkelijk uit deze houder pakken en de kaart bekijken. Wij hebben bij XXLhoreca tafelmenu houders en zelfs menuhouders op stand, zodat de kaart zichtbaar is voor een groter aantal klanten.
 • Klassieke menukaarten: Met dit model kunt u uw kaarten volledig beschermen. U hoeft alleen de gewenste materialen en afmetingen te kiezen om het juiste formaat te kiezen. Op die manier is uw menu dagelijks beschermd tegen vuil en stof!
 • Menukaart vitrine: Dit formaat beschermt niet alleen uw kaarten en menu's in een vitrine, maar maakt ze ook zichtbaar voor alle klanten. Presenteer uw heerlijke menu's in onze vitrines en wees er zeker van dat de klanten zullen kiezen om bij uw restaurant te dineren.

Als u twijfelt over uw uiteindelijke keuze, neem dan contact op met onze klantenservice, zij zullen u graag adviseren over de beste keuze.

Wat zijn de verschillende maten van menubeschermers?

Afhankelijk van de grootte van uw zaak en de verscheidenheid van de keuzes op uw menu, kan uw menu meer of minder omvangrijk zijn. U zult de grootte van de menukasten moeten aanpassen aan hoeveelheid en verschillende gerechten die u aanbiedt. Bij XXLhoreca zorgen we er altijd voor een ruime keuze aan te bieden om aan de behoeften van elke restauranthouder te voldoen! Hier zijn de verschillende maten die we aanbieden:

 • Modellen 1 x A4
 • Modellen 2 x A4
 • Modellen 3 x A4
 • Modellen 4 x A4
 • Modellen 6 x A4

Als u twijfelt over uw uiteindelijke keuze, neem dan contact op met onze klantenservice, zij zullen u graag adviseren over de beste keuze.

Welke andere menu opties zijn er naast de menukaarten te vinden in ons assortiment?

In de categorie aankleding vindt u aanvullende artikelen die bij de servetten passen. Kijk vooral eens naar de sectie menu's :

 • Bent u ook geïnteresseerd in menuhouders? : De menukaart is het eerste wat opvalt als uw gasten aan tafel gaan zitten. Daarom zou elk horecabedrijf professionele en aantrekkelijke menuhouders moeten hebben waar hun kaarten mooi in staan.
 • Bent u ook geïnteresseerd in menukaarten? : Iedere horecaondernemer denkt goed na over de presentatie van de aanbiedingen, het ontvangen van de gasten en het zo aantrekkelijk mogelijk maken van de zaak. Dat zijn namelijk de eerste drie dingen waar de bezoeker mee wordt geconfronteerd. Om deze reden bieden wij een ruim assortiment aan menukaarten aan.

Weet u niet zeker welke menukasten geschikt zijn voor uw zaak? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke menukasten mer verlichting het best aan uw behoeften voldoen. Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en laat ons team u begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste menukasten koopt.

Veel gestelde vragen

Menukasten met verlichting bieden verschillende voordelen. Ze zorgen voor een betere zichtbaarheid van uw menu's, zelfs bij weinig licht. De verlichting benadrukt de menu's en geeft uw restaurant of café een aantrekkelijke sfeer. Bovendien zijn ze zeer praktisch en kunnen ze de aandacht van uw gasten vestigen op speciale gerechten.