Horecameubilair


Horecameubilair is onmisbaar in elke horecagelegenheid. Het is belangrijk dat al uw gasten comfortabel en stijlvol in uw restaurant kunnen dineren of in uw hotel kunnen verblijven.

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Wij hebben een ruim assortiment aan stevig en robuust meubilair en meubelaccessoires in verschillende stijlen, geschikt voor iedere horeca-omgeving.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Horeca Stoel Zwart | Per 4 Stuks Bolero

€ 264,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Statafel Grijs | Monaco | Ø700x1100(h)mm XXLselect

€ 81,90 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Bolero zilver stalen bistro barkruk Bolero

€ 197,95 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Bolero trolley voor stapelstoelen Bolero

€ 309,60 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Horecameubilair van XXLhoreca


Horecameubilair is bepalend voor het beeld wat uw (potentiële) gasten van uw horecazaak krijgen. Het meubilair is te vergelijken met een visitekaartje, het is de eerste indruk die gasten van je krijgen. Natuurlijk is het belangrijk dat deze erg goed is.

Bedenk de juiste kleurencombinaties en vergeet de muren niet. Het is belangrijk dat u bedenkt wat u wilt uitstralen en wij kunnen daarbij helpen. Of u nu kiest voor modern of klassiek - in ons assortiment vindt u horecatafels en stoelen die daarbij kunnen helpen.

Tafelbladen, inklapbare tafels en parasols voor de horeca

Een tafel is niet compleet zonder tafelblad en inklapbare tafels bieden een goede en snelle oplossing voor je terras. Daarnaast mogen we niet vergeten dat parasols een must zijn in het voorjaar en de zomer. De parasols uit ons assortiment zijn makkelijk in gebruik, zien er simpel en chique uit. Het allerbelangrijkste is de schaduw die de parasol biedt en u hoeft er niet aan te twijfelen dat u een keuze maakt bij het kopen van een parasol. UV-bescherming is gegarandeerd.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor nog meer horecameubilair dan alleen tafels en parasols. We hebben klapstoelen en opvouwbare banken. Ideaal voor als u snel meer capaciteit nodig heeft. Ook vindt u bij ons stoelen met hoog zitcomfort en moderne, kleurrijke barkrukken.

Welk horecameubilair heb ik nodig voor mijn zaak?

Welk horecameubilair u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van welke sfeer u wilt creëren. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan helpen wij u graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1