Kippengrills


In ons assortiment vindt u grills of gas, elektrische grillplaten, contactgrills en ook kippengrills. Het is bekend dat er in elke keuken plaatsgebrek is. Daarom zijn deze volautomatische, ruimtebesparende en gebruiksvriendelijke kippengrills de juiste keuze. Of u nu een kleine grill (tafelmodel) wilt bestellen of liever een grill met een grotere capaciteit en op wielen, bij ons heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kippengrills en accessoires.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Kippenspit Gas | Geschikt voor 6 Spitten Diamond

€ 3.016,81 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Kippengrills op gas en elektrisch


Heeft u altijd een kippengrill op gas gehad en wilt u dit voortzetten? Dan hebben wij diverse gas kippengrills. Ook als u benieuwd bent naar elektrische kippengrills kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van de elektrische kippengrill van Diamond met 5 draaiende korven geschikt voor wel 25 kippen tegelijkertijd?

Kippengrills van XXLhoreca

Zeker met een open grill trekt u uw klanten aan met een uitnodigende geur en het zicht van vers gegrilde kip. Maar we hebben ook modellen voor kleinere zaken of zelfs voor thuis. De compacte, elektrische kippengrill van Bartscher is namelijk ideaal voor de hobbykok. Deze kippengrill heeft een mooie en onderhoudsvriendelijke roestvaststalen behuizing en twee grote spiezen voor zo'n zes kippen.

Welke kippengrill moet ik kiezen?

Het is van belang om naar de capaciteit die u nodig heeft te kijken. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog andere specificaties waardoor een bepaalde kippengrill beter bij uw werkzaamheden past. Mocht u hierover vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. We staan namelijk 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Grills en bakplaten | Bakplaten En Grillplaten | Barbecues | Contactgrills en paninigrills | Inbouw grillplaten | Kebabgrills

  • Kippengrills