Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Deegopbollers


Voor professionele bakkerijen is een deegopboller tegenwoordig een must. Een deegopboller zorgt ervoor dat de bolletjes deeg sneller en gecontroleerd rijzen waardoor er een hogere productie te realiseren is. Het is een belangrijk onderdeel van het bereiden van brood, waar veel tijdsdruk bij zit en gefocust werk vraagt.

Een deegopboller werkt niet alleen goed voor brooddeeg, ook pastadeeg en pizzadeeg kan hierin worden verwerkt. De kneed- en opbolmachine van Diamond is op aanvraag in verschillende varianten te bestellen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Diamond deegopboller


De Diamond deegopboller voor de professionele bakkerij of broodkeuken verwerkt deegbollen van 20 tot 300 gram en is volledig demonteerbaar voor eenvoudig onderhoud. Deze deegopboller heeft een productiecapaciteit van 3600/1000 stuks per uur. Ook het verplaatsen van deze deegopboller is makkelijk gemaakt door de twee grotere wielen aan de achterzijde. Zo zit de machine niet vast aan één plek en heeft u zelfs de mogelijkheid de machine enkel erbij te halen wanneer u deze nodig heeft.

Portioneermachines

In combinatie met een deegopboller, kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van een deegportioneermachine. Een deegportioneermachine zorgt ervoor dat het deeg in gelijke delen wordt verdeeld. Wanneer het deeg in de porties is verdeeld, hoeft het deeg enkel nog in de juiste vorm gelegd te worden waarnaar het deeg in de deegopboller kan om te rijzen. Dat deze machine dit voor u kan doen, scheelt u veel tijd.

Welke deegopboller past bij mijn werkzaamheden?

Heeft u al een idee voor welke deegopboller u wilt gaan? Of heeft u nog vragen of kunnen wij u adviseren? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Mixers en deegmachines | Deegmengers | Deegrollers | Deegportioneermachines | Planeetmixers

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...