Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Digitale informatieborden


De digitalisering heeft verschillende restaurantoperaties getransformeerd, waardoor menu-updates sneller en veel gemakkelijker worden. Zij verbeteren de klantervaring en stimuleren de verkoop. Digitale bewegwijzering met digitale informatieborden en andere digitale restaurantdisplays zijn een zeer handige en moderne manier om uw menu weer te geven en de bedrijfsstrategie van uw restaurant te sturen. Hiervoor zijn diverse opties beschikbaar. Bij XXLHoreca hebben we een brede selectie van digitale informatieborden tegen de beste prijzen!

12 mnd garantie
Showdown Displays Smart Line Digital A-Board | Zwart of Wit

15 werkdagen

2 Varianten

€ 1.519,83 Excl. BTW
12 mnd garantie
Showdown Displays Digital Slim Totem - Digitale advertentie zuil

15 werkdagen

2 Varianten

€ 2.354,55 Excl. BTW
12 mnd garantie
Showdown Displays Digital Double Sided Totem - 50 Inch scherm - 719x650x(h)2020mm

15 werkdagen

3 Varianten

€ 4.949,59 Excl. BTW
12 mnd garantie
Showdown Displays Smart Line Digital Panel | Wit

15 werkdagen

2 Varianten

€ 1.280,17 Excl. BTW
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Wat zijn de criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van digitale informatieborden?

barkoelkast

Wat zijn de criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van digitale informatieborden?

Om rekening mee te houden :

U kunt snel verdwalen in de grote selectie van digitale informatieborden die wij aanbieden! Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen wanneer u uw digitale informatieborden koopt:

 • Het ontwerp: vrijstaande of hangende modellen
 • Schermformaten: 43'' tot 55'' modellen
 • De hoogte van het scherm: modellen van 97 cm tot 202 cm.

Gebruik ook onze filters boven aan de pagina om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Zo vind u meer informatie over onze digitale informatieborden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke inhoud moet op de digitale informatieborden worden belicht?


Het is mogelijk om met een digitaal informatiebord veel informatie aan uw gasten/publiek te tonen, er zijn diverse mogelijkheden te bedenken. Hier zijn wat ideeën voor uw digitale informatieborden:

 • Het menu: dit is waarschijnlijk het belangrijkste stukje informatie op een digitaal informatiebord. U kunt verschillende kanten op met het ontwerp dat u wilt en het zo vaak mogelijk veranderen tegen lage kosten!
 • Klantenbeoordelingen: toon de klantenbeoordelingen van uw restaurant of de laatste vermeldingen in de sociale media op uw digitale borden. Dit is een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen en bezoekers aan te moedigen deel te nemen aan het verspreiden van het woord om klanten naar uw restaurant te trekken.
 • Foto's van je prestaties: Trek de aandacht van uw gasten door hen mooie foto's van uw menu te tonen met grote, rijke afbeeldingen of video's.
 • Promoties: Bied gemakkelijk actuele aanbiedingen zoals happy hour of een menu van de dag.
 • Communiceer beter met uw medewerkers: Gebruik uw digitale borden om met uw medewerkers te communiceren.

Waarom investeren in digitale informatieborden en displays voor een restaurant?

Digitale bewegwijzering voor restaurants biedt een aanzienlijk resultaat op de investering en zal een belangrijk element worden van de bedrijfsstrategie van uw restaurant, waarbij deze belangrijke gebieden worden verbeterd:

 • Het aantal klanten
 • Uitgaven van klanten
 • Ervaring van klanten
 • Restaurantbeheer

Het digitaliseren van uw bedrijf zal zich ook in de kosten beperken, aangezien traditionele menu's moeten worden afgedrukt voor elk restaurant in uw vestiging, ook indien er een verandering is in het menu. Met digitale informatieborden in uw restaurants vermijdt u deze extra kosten, en kunt u dit dus overal waar en wanneer u wilt veranderen.

Vragen en antwoorden over digitale informatieborden :

Wat zijn de criteria voor de aankoop van digitale informatieborden? 

Digitale informatieborden worden het onmisbare virtuele product in alle horecagelegenheden! Zij zullen u in staat stellen specifieke boodschappen aan uw gasten over te brengen. Afhankelijk van het type bedrijf is het belangrijk dat u digitale borden kiest die aan uw behoeften voldoen. Dit zijn de criteria die u in overweging moet nemen bij uw toekomstige aankoop:

 • Digitale informatieborden voor gebruik binnen of buiten: niet alle digitale totems zijn geschikt voor gebruik buitenshuis, dus kies afhankelijk van uw behoeften het juiste model.
 • Grootte van het digitale bord: om aan de behoeften van elke vestiging te voldoen, biedt XXLHoreca digitale borden aan van 43" tot 55".
 • Enkelzijdig of dubbelzijdig digitaal scherm: als u kiest voor het dubbelzijdige scherm, wordt het bord uitgerust met een scherm aan de voorkant en een scherm aan de achterkant om de inhoud aan elke kant uit te zenden en voor iedereen zichtbaar te maken.
 • Digitale display-opties: afhankelijk van het gekozen type model zal een afstandsbediening worden verstrekt om de inhoud van de digitale display gemakkelijker te kunnen veranderen.

Hoe werken digitale informatieborden?

Met de digitale informatieborden is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw menu's bij te werken! Met dit geniale systeem kunt u niet alleen uw boodschap overbrengen met een mooi display, maar ook klanten aantrekken met zijn aantrekkelijk design en kleurrijke afbeeldingen. Ook kunt u de inhoud die u wilt presenteren beheren en regelmatig bijwerken op een snelle en eenvoudige manier! Het enige wat u hoeft te doen is gebruik te maken van het plug and play systeem, waarmee u in recordtijd de gewenste wijziging aan het display kunt aanbrengen! Gebruik hiervoor een USB-aansluiting, de afstandsbediening of de Wi-Fi-verbinding om de nodige wijzigingen in de video of diavoorstelling aan te brengen.

Waarom kiezen voor digitale informatieborden en displays?

 • Breng uw menu-items tot leven op een rijk en boeiend restaurant menubord.
 • Creëer een gemakkelijk te lezen digitaal menu dat klanten helpt snel aankoopbeslissingen te nemen welke de omzet verhoogt.

Wat zijn de verschillende digitale displays?

Bij XXLHoreca hebben wij een breed assortiment van digitale borden. Ze zijn echter niet allemaal hetzelfde en hebben hun eigen kenmerken. Hier zijn de verschillende modellen die wij aanbieden:

 • Klassiek digitaal bord
 • Smart Line Digitaal Bord
 • Digitaal venster in stof
 • Textiel Vensterscherm
 • Digitaal Smart Line Paneel

In geval van twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij zullen u graag adviseren over de beste keuze van de digitale informatieborden.

Wat zijn de aanbevolen accessoires voor digitale borden? 

Afhankelijk van het type digitaal scherm zult u moeten kiezen voor enkele extra opties zoals onze scherm ophangkit. Zo kunt u een scherm in het zicht laten hangen om de zichtbaarheid van uw digitale borden te vergroten!

Hoe maak je digitale borden schoon? 

Om uw digitale borden te onderhouden en in goede staat te houden, is het belangrijk ze regelmatig schoon te maken. Hygiëne is essentieel in elk etablissement, en het desinfecteren van digitale informatieborden is net zo belangrijk als keukenhygiëne. Een propere uitstalling zal de klant aanmoedigen om naar uw zaak te komen. Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw digitale borden schoon te maken:

 • Ontsmetting van de schermen: wij raden het gebruik van reinigingsdoekjes aan voor een maximale doeltreffendheid.
 • Reiniging van digitale ramen: wij adviseren het gebruik van reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor ramen.
 • Reinigen van de roestvrijstalen steun: wij raden aan een zachte doek te gebruiken om beschadiging van het roestvrij staal te voorkomen. Gebruik een niet-agressief neutraal middel om het roestvrij staal te reinigen.

Welke van onze artikelen zijn complementair voor digitale informatieborden?

Bij XXLhoreca bieden we aanvullende en interessante artikelen in de categorie aankleding aan onder het item informatieborden:

Weet u niet zeker welke digitale informatieborden het beste zijn voor uw bedrijf?

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke digitale informatieborden het best aan uw behoeften voldoen. Hebt u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en laat ons team u begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste digitale informatieborden koopt.