Chocolademelkdispensers


Bij XXLhoreca vindt u diverse soorten dispensers die ervoor zorgen dat al uw warme dranken voor lange tijd warm blijven.

De drank wordt warm gehouden door middel van het au bain-marie principe. Dankzij het roermechanisme in de machine, wordt de inhoud doorlucht op bepaalde momenten. Op deze manier kan de drank in het apparaat niet aankoeken en blijft het lekker vers.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Warme Choco Dispenser - 5 Liter Diamond

€ 610,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Warme chocolademelk machine


Gaat u voor een warme chocolademelk machine met een capaciteit van 3 liter of gaat u liever voor een dispenser die goed is voor een inhoud van 10 liter? 

In ons ruime assortiment vindt u apparaten in diverse soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de warme chocoladedispensers van ons eigen merk XXLselect. Deze modellen zien er fraai uit en zijn professioneel in gebruik te nemen. De verschillende apparaten zijn uitgerust met een aftapkraan, roermechanisme, thermostaat en hoofdschakelaar. Het lekbakje maakt ook onderdeel uit van de machine en helpt om restanten op te vangen. De machines uit ons ruime aanbod zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal, zijn goed geïsoleerd en bieden waar u naar op zoek bent.

Wist u dat de gemiddelde opwarmtijd van een chocolademelkdispenser maar zo een 30 minuten is?

Warmhouden in de horeca

Heeft u voor uw horecagelegenheid meer apparaten nodig die uw etenswaren en dranken voor lange tijd warmhouden op een hygiënische manier? Ook deze producten vindt u bij XXLhoreca! Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige soepketels of thermoskannen om al uw warme dranken in te bewaren.

Chocolademelkdispenser voor uw horecagelegenheid

Een chocolademelkdispenser is in de horeca bijna onmisbaar, maar ook binnen bedrijven en scholen wordt deze machine veelvoudig in gebruik genomen. Allereerst door het eenvoudige gebruiksgemak, ten tweede omdat het drankje erg geliefd is onder zowel jong als oud!

Welke chocolademelkdispenser heb ik nodig?

We helpen u graag met het bepalen van welke machine u nodig heeft. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1