Pizzawerkbanken


Bij het maken van een goede pizza, horen verse ingrediënten. Maar niet iedereen heeft zin of tijd om telkens heen en weer lopen tussen de koelkast of voorraadkast en de werkbank tijdens het maken van de pizza. Daarom zijn pizzawerkbanken een handige toevoeging aan elke horecakeuken waar pizza’s worden gemaakt.

Een pizzawerkbank is een combinatie van een werkblad en een koelgedeelte in één. Door de verse producten in het koelgedeelte te bewaren, blijven de ingrediënten lang houdbaar en kunnen ze tot op het laatste moment als topping voor uw pizza dienen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Pizzawerkbanken van XXLhoreca


Bij ons vindt u een groot assortiment aan pizzawerkbanken van hoogwaardige kwaliteit. Er is keuze uit pizzawerkbanken met deuren of een combinatie van deuren en lades. De werkbanken zijn verkrijgbaar met twee tot vier deuren en tot wel zeven lades. Ook komen een aantal van onze pizzawerkbanken met een opzetvitrine of een handige vitrine met losse bakken waar u verschillende etenswaren in kan bewaren.

Meer weten over onze pizzawerkenbanken?

Heeft u vragen over onze pizzawerkbanken? Of heeft u behoefte aan advies ons? Neem dan direct contact op. We staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Werkbanken | Koelwerkbanken | Saladettes | Vrieswerkbanken | Koel- Vriescombinatie Werkbanken

  • Pizzawerkbanken