Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Verbruiksartikelen


De verbruiksartiekelen van XXLhoreca komen altijd van pas! Koop bij ons uw batterijen, rookhout, en koffiebonen. Onze duracel batterijen hebben een lange levensduur en kunt u bijvoorbeeld voor een afstandsbediening van een apparaat dat u in uw restaurant gebruikt stoppen. 

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Verbruiksartiekelen van XXLhoreca

Het assortiment van onze verbruiksartiekelen voor keukenaccessoires is momenteel nog in ontwikkeling, maar we kunnen u wel al een aantal kleine bij-producten aanbieden. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke producten kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar!

Advies op maat bij XXLhoreca

Uiteraard begrijpen wij dat u niet alleen specifiek naar een product op zoek bent, maar naar de oplossing voor een bepaald probleem of graag een behoefte die u vervuld wilt hebben. Zoals al eerder aangegeven kunt u voor advies op maat altijd bij XXLhoreca terecht. Wij hebben meer dan 20.000 artiekelen in ons assortiment. Graag helpen wij u een handje door u advies te geven over welke artiekelen het beste bij u situatie passen.

Populaire categorieën: KeukenasssecoiresOverige keukenaccessoires | Aanstekers en branders | Verbruiksartikelen | Sausdispensers en -flessen | Bakplaten en roosters

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...