Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Warmteplaten


Bent u op zoek naar een gemakkelijk instelbare warmteplaat? XXLhoreca heeft het voor u. We hebben warmhoudplaten gemaakt van hoogwaardig rvs met allen een zeer functionele en robuuste vormgeving.

Een elektrische rvs warmhoudplaat van XXLhoreca (ook met Gastronorm-maten) gaat verder dan een simpel warmhoudplaatje om bijvoorbeeld koffiekannen op temperatuur te houden. Wij beschikken over een ruim assortiment voor diverse doeleinden in de horeca.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Warmteplaten van XXLhoreca


Hendi hot tray en Bartscher combiplaat

We lichten graag twee van onze favorieten uit: de Hendi hot tray en de combiplaat van Bartscher.

De Hendi hot tray is een warmhoudplaat (1/1 GN) met een minimale dikte van 25mm en is voor allerlei warmhouddoeleinden te gebruiken. Op deze warmhoudplaat kunt u heel eenvoudig diverse schaaltjes of GN bakken plaatsen.

De Bartscher combiplaat wordt niet alleen gebruikt om producten of gerechten warm te houden maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld visgerechten op een constante koele temperatuur te houden. Deze multifunctionele warmhoud-/koelplaat is zeer hoogwaardig uitgevoerd in strak aluminium en heeft een temperatuurbereik van -5 °C tot +140 °C.

Het merk Bartscher heeft ook wat eenvoudigere warmteplaten die ook voor de keuken thuis prima in te zetten zijn.

Welke warmteplaten heb ik nodig?

We helpen u graag met het bepalen van welke warmteplaten u nodig heeft. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.