Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Tafelrokken en tafelhoezen


xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl


Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Tafelrokken en tafelhoezen van XXLhoreca


Wij bij XXLhoreca bieden een breed assortiment aan tafelrokken en tafelhoezen. Tafelhoezen kunnen de inrichting van uw ruimte een klassieke of juist moderne en strakke look geven. In de horeca worden deze meestal vooral gebruikt bij grote partijen en feesten. Een simpele tafels kunnen gemakkelijk worden omgetoverd tot echte eyecatchers. De hoezen en rokken zijn meestal eenvoudig te gebruiken. Met bijvoorbeeld met een klittenband rand kunnen restaurant managers in een fluitje van een cent de tafelrokken toebrengen.

Wanneer en waarom je tafelhoezen moet gebruiken

Tafelrokken en tafelhoezen worden vaak gebruikt in de evenementenbranche en in de catering, bijvoorbeeld op een bruiloft. Voor zulke evenementen huren cateraars en eventplanners stoelen en tafels om extra capaciteit te bieden. In de meeste gevallen zijn gehuurde tafels zakelijk en sober. Met de tafelrokken en tafelhoezen zorg jij er voor dat de ruimte feestelijk wordt aangekleed.

Verschillende maten tafelrokken en tafelhoezen

XXLhoreca verkoopt verschillende soorten maten tafelrokken en tafelhoezen. We begrijpen goed dat je op zoek bent naar dezelfde soort stoffen tafelmantels voor verschillende tafel maten en vormen. Op deze manier kan je het thema van het evenement goed naar voren brengen. Daarbovenop komt dat deze eenstemmigheid voor een professionele uitstraling zorgt. Wij verkopen daarom mantels voor vierkante, rechthoekige, ovale en ronde (staan) tafels. Hoezen voor statafels zijn langer dan de gebruikelijke tafelhoezen. Doordat de tafelbedekking langer dan normaal is kunnen zelfs de hogere tafels een elegante look krijgen.

Uiteenlopende soorten tafelhoezen

In het algemeen zijn onze sierlijke tafelrokken en tafelhoezen veelal universeel toepasbaar. De mantels verschillen niet alleen van kleur, maar ook van vorm en maat. Dat heeft impact op hoe de hoezen de drape en vallen. Of je nou kiest voor een hoes die plooien, kelderplooien, accordeonplooien of geen plooien heeft, het uitkiezen van de perfecte hoes is altijd een kwestie van smaak. Hoewel de gelegenheid van de gebeurtenis ook een grote rol speelt uiteraard. Het komt er op neer dat de tafels door rafelrokken en tafelhoezen er nagenoeg altijd extra stijlvol en uitnodigend uitzien. De tafels zien er bijzonder elegant uit als je buiten hoezen en rokken ook stijlvolle tafelkleden gebruikt. Dat zal de meubels een speciale tint geven waardoor de gasten geïnspireerd raken.

Welke tafelrokken en tafelhoezen moet ik gebruiken?

Tafelrokken en tafelhoezen koop je eenvoudig bij XXLhoreca. Bij ons vindt je een grote variëteit aan tafelrokken en tafelhoezen waarmee je door de feestelijke aankleeding een succes van je evenement maakt. Wil je graag een offerte ontvangen van ons? Of ben je er nog niet helemaal over uit en heb je liever advies waardoor we samen tot de juiste keuzen komen? Neem dan vrijblijvend contact met onze klanten service op. Populaire categorieën: Aankleding | Tafelen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...