Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wegwerpbekers

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wegwerpbekers van XXLhoreca


Wegwerpbekers, ook wel to-go bekers genoemd, zijn bekers die hoofdzakelijk van plastic of karton zijn gemaakt en geschikt zijn om koude of warme dranken in mee te nemen. Wegwerpbekers worden intussen ook gebruikt voor het vervoer van soepen en ijs en zijn daarom bij ons verkrijgbaar in verschillende maten.

De trend: cup-to-go

Bent u op zoek naar wegwerpbekers in verschillende formaten of voor verschillende producten? Wij bieden u een grote keuze van bekende fabrikanten. Het grootste deel van ons assortiment to-go bekers is duurzaam en milieuvriendelijk. Wij bieden to-go koffiebekers gemaakt van duurzaam karton en plastic bekers voor to-go cocktails gemaakt van duurzaam plastic. Duurzaam plastic? Dat klopt. Lees er hier meer over. U kunt bij ons ook soepbekers, bekerhouders en bijpassende deksels voor de wegwerpbekers bestellen. Wegwerpbekers zijn nodig in elke horecagelegenheid en ook voor evenementen en functies. De beker krijgt steeds meer aandacht in de to-go scene en ligt op ieders lippen. Cups zijn handiger om te vervoeren en maken het mogelijk nieuwe trendy gerechten zoals pap of acai bowls te combineren met de to-go trend. Gebruik gewoon onze soepkoppen van hoge kwaliteit om de gerechten aan te bieden. Ijsdranken en gekoelde koffiespecialiteiten zijn ook al enkele jaren een grote trend. Serveer Frappuccino, Iced Matchas Lattes, Smoothies en Co. in een van onze recycleerbare plastic bekers.

Gezond en duurzaam op weg

Wist u dat de trend van de ecologische keuken en duurzaamheid in combinatie met lifestyle steeds groter wordt? Quinoa salade, poke bowls en smoothies, maar ook Inger shots zijn niet langer termen voor de underdog. De trend gaat in de richting van een gezonde en milieubewuste levensstijl. Maar het leven van veel mensen wordt ook stressvoller en sneller. Daarom moet u ervoor zorgen dat u deze trendbeweging niet mist. Bied uw kwaliteitsvolle dranken, gerechten en menu's ook to-go en in duurzame verpakkingen aan. Op die manier kunt u twee grote trends combineren en nieuwe klanten oppikken.

Wegwerpbekers voor warme dranken

Wij bieden een ruime keuze aan verschillende wegwerpbekers voor verschillende soorten koffie. Bijvoorbeeld: espresso wegwerpbekers, koffiebekers to-go karton, klassieke wegwerpbekers voor koffie en cappuccino en grotere wegwerpbekers voor latte macchiatto en latte. Bent u op zoek naar bekers voor gekoelde koffiespecialiteiten? Zet gerust de filter op milkshakebekers en plastic bekers om het juiste wegwerpproduct te vinden. Onze papieren wegwerpbekers zijn recycleerbaar en dus duurzaam.

Wegwerpbekers voor koude dranken

Naast de klassieke papieren bekers voor warme dranken, bieden wij ook duurzame plastic bekers van hoge kwaliteit die ideaal zijn voor het serveren van koude dranken. Deel bijvoorbeeld heerlijke cocktails-to-go of gezonde smoothies uit. Klanten houden van het voordeel van meeneemaanbiedingen en met name to-go drankjes zijn erg populair.

Duurzame wegwerpbekers

Consumenten zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar duurzame opties, vooral als het gaat om TO-GO verpakkingen. Deze moeten met name zonder plastic en met hernieuwbare grondstoffen worden gemaakt. Sinds enkele jaren hebben wij dan ook biologische wegwerpbekers, d.w.z. milieuvriendelijke wegwerpbekers, in ons assortiment. Niet alleen duurzame koffiebekers To Go zijn belangrijk voor ons, ook plastic bekers gemaakt van hernieuwbare grondstoffen of voor recycling vindt u in ons assortiment. Snacks en drankjes werden steeds vaker aangeboden en ook genuttigd, vooral tijdens de Corona-pandemie. Helaas staat dit in contrast met de productie van extra afval, vooral plastic. Dit moet worden teruggedrongen. Dit is precies wat we doen met onze to-go bekers. Wij hebben bijzondere aandacht besteed aan de selectie van een groot deel daarvan uit hernieuwbare grondstoffen.

Ons assortiment wegwerpbekers

Wij bieden een breed scala aan wegwerpbekers. De meeste daarvan zijn duurzaam en gemaakt van hernieuwbare grondstoffen of zijn recycleerbaar.

Bekerhouders

De door ons aangeboden bekerhouders zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt onze duurzame bekerhouders krijgen voor twee of vier bekers. Gebruik bekerhouders, zodat uw bekers tijdens het vervoer stevig staan en niet lekken. De bekerhouders in ons assortiment zijn gemaakt van gerecycled kartonpulp.

Soep Kopjes To-Go

Soepbekers of graanbekers voor onderweg zijn een prima manier om warme en koele etenswaren te vervoeren. De bekers zijn composteerbaar en verkrijgbaar met bijpassende deksels. Een beschermende folie aan de binnenkant van de beker zorgt ervoor dat er geen vet uit het karton lekt. Wij bieden ook bijpassende deksels voor de bekers. U kunt de composteerbare soepbeker bij ons krijgen in vijf verschillende maten.

Wegwerpkoffiebekers

Bent u op zoek naar stevige en kwalitatieve koffiebekers-To-Go en wilt u niet zonder duurzaamheid? Wij bieden u een gevarieerd aantal to-go bekers. Deze zijn er in verschillende kleuren, zoals bruin of zwart, en zijn recycleerbaar. U kunt ook de bijpassende deksels vinden voor de wegwerpbeker voor warme dranken.

Smoothiebekers

Bent u op zoek naar plastic bekers van hoge kwaliteit en groot formaat? De smoothiebekers die wij aanbieden zijn ook ideaal als milkshakebekers, bekers voor koffiespecialiteiten en cocktails-to-go. Onze Smoothie-To-Go bekers zijn van hoge kwaliteit en robuust. U kunt ook onze smoothiebekers met deksels krijgen. Onze plastic bekers zijn niet alleen mooi, maar ook van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk. De bekers kunnen gerecycleerd worden.

Rietjes

Wij bieden een geweldig en duurzaam alternatief voor klassieke rietjes voor de horeca. Bij ons vindt u alternatieven van hoge kwaliteit. Onze aangeboden rietjes zijn gecertificeerd en composteerbaar. Geef uw gasten weer rietjes in het restaurant of de bar zonder een slecht geweten te hebben. De organische rietjes kunnen gemakkelijk worden uitgesorteerd en gecomposteerd. Composteerbare rietjes zijn ideaal voor smoothies, milkshakes, cocktails en longdrinks.

Plastic bekers

Wij bieden een breed scala aan klassieke plastic bekers. Of het nu voor feesten in uw kroeg is, voor evenementen of catering. U krijgt verschillende maten en kwaliteitsklassen van plastic bekers bij XXLhoreca.

IJsbekers

Wij bieden een grote keuze aan ijsbekers van karton of plastic. Gebruik onze filteropties om de juiste ijsbeker voor u te vinden. Onze kartonnen ijsbekers zijn composteerbaar.

Koffiekopdeksels

Wij bieden ook bijpassende deksels-To-Go voor onze verschillende bekers. Waarom heb je deksels nodig voor to-go bekers of wegwerpbekers? Een deksel is handig, zodat de warme dranken niet direct afkoelen. Veel van onze deksels zijn voorzien van een drinkvoorziening voor dit doel. Bij grote plastic bekers zit er vaak room en andere toppings op de drank. Om dit te beschermen zijn er bolle deksels met een speciale uitsparing voor het rietje.

Wegwerpbekers van XXLhoreca

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze wegwerpbekers? Neem gerust telefonisch contact op met onze klantendienst of stuur ons een e-mail. We horen graag van u.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...