Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Hotelkluizen


Op plekken waar veel mensen komen is het fijn als u de gasten wat extra veiligheid kunt aanbieden voor hun waardevolle spullen. Onze hotelkluizen zijn hier erg geschikt voor en maken het veilig opbergen van contant geld, kostbaarheden, paspoorten en andere belangrijke documenten mogelijk.

Onze hotelkluizen combineren veiligheid en inbraakbeveiliging met onovertroffen eenvoud en betrouwbaarheid.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Hotelkluizen van XXLhoreca


Door hun formaat zijn onze kluizen ideaal voor hotels en andere accommodaties. Ze bieden voldoende ruimte en overtuigen door hun hoge mate van veiligheid en gebruiksgemak. De hotelkluizen zijn gemaakt van zware materialen en zijn onderworpen aan bepaalde veiligheidsnormen.

Voor extra veiligheid zijn de meeste van onze hotelkluizen uitgerust met een elektronisch codeslot. Deze code kan gewijzigd en gereset worden zodat iedere hotelgast zijn eigen code kan gebruiken.

Welke hotelkluizen moet ik kiezen?

Heeft u de juiste hotelkluizen al gevonden voor uw horecabedrijf? Of twijfelt u nog tussen de modellen? We helpen u graag met het maken van een keuze. We staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.