Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wegwerpboxen


12 mnd garantie
Vegware Composteerbare PLA Saladekommen | 300 Stuks | 710ml

3-5 werkdagen

€ 118,81

€ 143,76 incl. BTW

12 mnd garantie
Fiesta Green Composteerbare Hamburgerboxen Kraft | Groot | 150 Stuks

3-5 werkdagen

€ 52,87

€ 63,97 incl. BTW

12 mnd garantie
Fiesta Green Composteerbare Bagasse Maaltijddozen | 250 Stuks | 500ml

3 weken

€ 67,42

€ 81,58 incl. BTW

12 mnd garantie
Colpac Composteerbare Sandwichboxen | Acetaat Venster | 500 Stuks

3 weken

€ 186,15

€ 225,24 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wegwerpboxen van XXLhoreca


Bent u op zoek naar hoogwaardige verpakkingen en boxen, kartons of containers voor uw bezorgservice in de horeca? Bij ons vindt u een grote keuze aan fabrikanten van hoge kwaliteit. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid tegen een eerlijke prijs. Wegwerpboxen hoeven niet altijd te duur te zijn. Wij bieden een exclusieve selectie van taartboxen en cupcake boxen tot klassieke pasta boxen of de populaire hamburger box.

Kleine box - grote verscheidenheid

Onze populaire meeneemboxen zijn een echte ruimtebespaarder. Gebruik ons diverse assortiment wegwerpboxen om de juiste maat en vorm voor uw vaatwerk te kiezen. Gebruik onze filters om de juiste wegwerpbox voor uw cateringbedrijf te vinden. Dankzij onze gerenommeerde fabrikanten hebben onze producten een hoge kwaliteit en waarde. Wij vermijden altijd dunne en onstabiele verpakkingen voor To-Go. Hierdoor maakt het geleverde voedsel ook een hoogwaardige indruk en zullen klanten graag opnieuw bestellen. Onze wegwerpboxen zijn geschikt voor warm en koud voedsel en sommige kunnen ook in de magnetron worden verwarmd. Ook het gebruik van de vriezer is voor veel van onze artikelen geen probleem en ontneemt de wegwerpboxen geen stabiliteit of vorm.

Waarom wegwerpverpakkingen en -boxen?

De Corona-pandemie heeft ten laatste duidelijk gemaakt dat het niet meer gaat zonder take-away in de horeca. De klanten weten dit ook, en de leveringsdiensten zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Ongeveer 20 miljoen mensen in Duitsland bestellen één of twee keer per maand iets te eten. Daarvan bestelt meer dan 80% pizza, die in een pizzabox wordt geleverd.

Wegwerpboxen en hun kenmerken

Het is belangrijk dat de verpakkingen en boxen voor de leveringsdienst aan een aantal kenmerken voldoen. De boxen moeten volledig afsluitbaar zijn bij het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Bovendien moeten de wegwerpboxen druip- en vetvrij zijn. Een ander belangrijk kenmerk is de isolatie van de to-go boxen. Deze moeten zeker de warmte van het voedsel opslaan, zodat het niet koud bij de klant aankomt. Een ander belangrijk punt is de duurzaamheid van wegwerpboxen.

Wegwerpboxen - ons gevarieerde en duurzame assortiment

Taartboxen en -wikkels

Heeft u geweldige taarten of taartstukken in de aanbieding? Gebruik dan onze taartboxen in verschillende formaten om ze onderweg aan uw klanten aan te bieden. Wij bieden u een ruime keuze aan verschillende verpakkingen. Of het nu gaat om een cupcakeverpakking voor de slagroomtaarten of een grote en stevige kartonnen box voor het vervoer van een hele taart. In ons grote assortiment vindt u alles wat u nodig hebt. Gebruik onze filterfunctie om de juiste wegwerpbox voor uw gebruik te vinden.

Broodboxen

Bent u op zoek naar een robuuste en aantrekkelijke sandwichbox voor eenmalig gebruik? Wij bieden een exclusieve selectie van hoogwaardige broodboxen. De sandwichboxen van XXLhoreca worden geproduceerd door bekende fabrikanten en zijn van hoge kwaliteit. Dankzij een scharnierend deksel kunnen de broodjes schoon en gemakkelijk in de wegwerpbox worden vervoerd. De gesloten verpakking voorkomt ook dat de boterham uitdroogt.

  • Sandwichboxen met venster

Wij bieden een selectie van driehoekige sandwichboxen van hoge kwaliteit aan, zodat uw sandwich perfect in de verpakking past en niet van zijn plaats kan glijden. Bovendien zijn onze duurzame broodboxen voorzien van een hoogwaardig kijkvenster, zodat ze er smakelijk en aantrekkelijk uitzien in de koeltoonbank. Een ander voordeel van het kijkvenster is dat de klant onmiddellijk kan zien welke vulling het broodje heeft zonder het etiket te moeten lezen.

  • Sandwichboxen gemaakt van PLA

Veel van onze sandwichverpakkingen zijn duurzaam. Het karton is gemaakt van gerecycleerd materiaal of de boxen zijn gecoat met PLA, waardoor ze biocompatibel zijn. De biokunststof is gebaseerd op gefermenteerd maïszetmeel en is dus een uitstekend hernieuwbare grondstof. Vaak zijn onze broodboxen ook gemaakt van karton en is het kijkvenster gemaakt van PLA. Een geweldige combinatie!

Pasta boxen

Een wegwerpnoedelbox is ideaal voor het verpakken van klassieke en Aziatische noedelgerechten. U kunt de boxen eenvoudig in elkaar stapelen, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Een pasta- of noedelbox biedt voldoende ruimte voor grote porties en is ook ideaal om maaltijden mee te nemen. Een groot aantal pastaboxen is nu gemaakt van duurzaam en gecoat karton, zodat ze geen vocht doorlaten. De binnencoating is vaak gemaakt van PLA. Dit betekent dat er tijdens het vervoer geen vet kan weglekken en dat het karton niet doorweekt raakt.

Salade boxen

Onze saladeboxen zijn hoogwaardige wegwerpsaladeboxen, ook wel to-go saladeboxen genoemd, die het vervoer van salades en saladeschalen in de meest uiteenlopende vormen en verpakkingen mogelijk maken. Salade To-Go verpakkingen zijn ideaal voor het vervoeren van knapperige sla, verse wortelen en sappige tomaten met heerlijke dressings, zodat uw klant uw geweldige salades thuis of in een park kan opeten. Om ervoor te zorgen dat de klant een hoogwaardige to-go-verpakking in handen heeft die niet klef en vies is, zelfs niet na langer transport, worden onze saladeschalen gemaakt van hernieuwbare of recycleerbare grondstoffen van gerenommeerde fabrikanten. Wij bieden meeneemverpakkingen aan die van hoge kwaliteit zijn en niet lekken. U kunt de saladeboxen die wij aanbieden gebruiken om zowel koud als warm voedsel te vervoeren. Het maakt niet uit of u een koude poke bowl met vis uitdeelt of een salade met warme croutons, de to-go saladeboxen kunnen zowel warmte als kou goed bewaren. Zorg ervoor dat het juiste en bijpassende deksel bij de box wordt gekocht, zodat de box lekvrij is.

Wikkelboxen

Biedt u Mexicaanse, Amerikaanse of Oosterse gerechten aan en horen daar ook wikkels bij of moet dat? Wij bieden een mooie selectie van hoge kwaliteit boxen waarin u ook wraps-to-go kunt aanbieden. De boxen, die meestal van karton zijn, zijn ideaal om de broodmaaltijden op een schone en stabiele manier te vervoeren. Speciale coatings aan de binnenkant van de boxen betekent geen saus meer morsen en geen box vet meer. Onze boxen van hoge kwaliteit zijn duurzaam en gemaakt van gerecycled karton.

Hamburger boxen

Wilt u uw kwaliteitsvolle en lekkere hamburgers voortaan ook onderweg aanbieden? Met onze Burger Boxes-To-Go maakt u een goede keuze. De boxen zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Wij bieden u Burger Boxes-To-Go van bekende fabrikanten die speciaal gecoat zijn en dus extra geschikt om geen vet en andere stoffen door te laten. Ontdek bijvoorbeeld onze hoogwaardige en luchtdoorlatende hamburgerboxen van bagasse van Gastronoble, die niet alleen composteerbaar zijn, maar ook bijdragen tot een groenere toekomst. Het materiaal maakt de hamburgerboxen ook ademend, hittebestendig en waterafstotend, waardoor ze ideaal zijn voor de levering van friet, hamburgers en andere snacks.

Vragen en antwoorden over duurzame wegwerpboxen

De toekomst wordt steeds duurzamer - ook in de leveringsdiensten. De laatste jaren zijn duurzaamheid en bezorgservice een belangrijk thema, maar hoe combineer je die twee? Wegwerpverpakkingen en -boxen zijn altijd al een grote producent van afval geweest en allesbehalve duurzaam. Dat is nu veranderd: De toekomst van de bezorgdienst is organisch en duurzaam. Als het plastic is, dan gerecycleerd. Wat er nu komt zijn wegwerpboxen van karton, bagasse, hout of PET, PLA en graspapier. Hier vindt u een breed scala aan verwerkte materialen in onze duurzame disposables.

Wat zijn de duurzame materialen voor de verpakking van levensmiddelen?

  • Karton 

Onze leveranciers gebruiken duurzaam karton voor de eenmalige producten die wij aanbieden. Maar wat is duurzaam karton nu precies? Er is nu duurzaam karton naast duurzame films en tapes. Dit geldt voor de gehele verpakkingssector. Daarom wordt duurzaam karton ook in de levensmiddelenindustrie steeds belangrijker en groter. Een groot deel van de levensmiddelen, zoals muesli, diepvriesproducten en ook to-go-producten, wordt immers vervoerd met behulp van kartonnen verpakkingen. De grote kartonindustrie moet zich nu herbezinnen en ook karton duurzamer produceren. Dit werkt door karton te maken van 100% gerecycleerd materiaal. 

  • Bagasse

Wegwerpproducten gemaakt van suikerriet? Bagasse is een milieuvriendelijk afvalproduct van de suikerrietproductie. De massa ontstaat tijdens het suikerwinningsproces, terwijl de suikerrietstengels worden geperst. De vezelachtige resten van het suikerriet worden vervolgens verwerkt tot pulp en de daaruit resulterende bagasse wordt vervolgens verwerkt tot karton. Bagasse kan op de composthoop worden gegooid en verrotten. Het afvalproduct is stabiel, robuust en geschikt voor de magnetron. Wij bieden in ons assortiment vele producten aan die gemaakt zijn van de grondstof bagasse. 

  • Hout 

Hout is een van de meest duurzame grondstoffen en is de laatste jaren erg populair geworden. Hout is een Co²-neutrale grondstof en zeer populair in vele gebieden. Het materiaal is enigszins glad en vormt de basis van papier of karton. Er zijn dan ook vele andere materialen die op basis van hout kunnen worden geproduceerd. Wij hebben een grote selectie borden, kommen, bestek van hout in ons assortiment. 

  • Plastic 

Hoe kan plastic duurzaam zijn? Een alternatief voor de klassieke kunststoffen zijn de twee materialen PLA en CPLA. Deze twee materialen worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zijn dus grondstofbesparend en recycleerbaar. De twee grondstoffen zijn een product van de maïsproductie. In dit proces wordt polymelkzuur verkregen. Dit kan vervolgens verder worden verwerkt tot granulaat en dus ook tot kunststofartikelen. Door talkpoeder (CPLA) toe te voegen, wordt de kunststof hittebestendig. De kunststoffen worden vaak gebruikt als kijkvensters in boxen, als bestek of voor deksels van bekers. XXLhoreca is merkbaar begaan met de klimaatverandering en heeft een speciaal puntensysteem ontwikkeld, "grandfathering" genaamd, om de producten te beoordelen op basis van hun duurzaamheid en koolstofvoetafdruk. Meer informatie vindt u hier. Hebt u nog vragen over wegwerpboxen of wilt u meer weten over onze duurzaamheidsbelofte? Neem gerust contact op met onze klantendienst of stuur ons een e-mail. Wij zullen u helpen de juiste to-go verpakking te vinden.