Serveerwagens


Populaire serveerwagens volgens onze bezoekers en klanten

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van een serveerwagens?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een serveerwagens?

U kunt snel verdwalen in de grote selectie van serveerwagens die wij aanbieden! Hier zijn enkele belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw serveerwagen:

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste serveerwagens te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over serveertrolleys.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Serveerwagens van XXLhoreca


Professionele serveerwagens bieden een mobiel opslag- of transportoppervlak op één of meer niveaus. De serveerwagens die wij aanbieden zijn voorzien van remsystemen en wielafschermingen. Serveerwagens worden dagelijks gebruikt in de catering- en hotelsector, en deze etablissementen kunnen niet zonder wagens van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een robuuste en duurzame catering trolley? Wij bieden een breed assortiment professionele dienstwagens van diverse gerenommeerde fabrikanten. Dienstwagens worden in alle sectoren van de cateringindustrie gebruikt.

U kunt onze hoogwaardige roestvast stalen serveerwagens in vele omgevingen gebruiken: professionele keukens, ziekenhuizen, hotels, of voor bediening op conferenties en congressen.

Bent u op zoek naar transportwagens, stapelwagens of klassieke afruimwagens en weet u niet welke het beste bij u past. Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan elke werkdag voor u klaar om u te adviseren.

Veiligheid en hygiëne van serveerwagens

Bij de aankoop van serveerwagens moet u rekening houden met de afstand tussen de etages van het model van uw keuze: zo kunt u er zeker van zijn dat u de gewenste apparatuur en andere levensmiddelen kunt opbergen of vervoeren zodra u uw product hebt gekocht. Zorg er ook voor dat uw personeel de trolley gebruikt met de juiste goederen en uitrusting om te vervoeren, en vermijd overbelasting van de trolley. Een overbeladen dienstwagen is uiterst gevaarlijk en kan ongelukken veroorzaken.

Dienstwagens helpen uw personeel om zich tijdens de werkdag veilig te voelen. In de horeca worden werknemers vaak blootgesteld aan veel fysieke stress. Zij brengen de dag door met staan en het dragen van zware voorwerpen. Dienstwagens kunnen hen helpen de fysieke belasting aan te kunnen. Dienstwagens kunnen ook worden gebruikt om meerdere zware voorwerpen tegelijk te vervoeren. Kortom, ze optimaliseren het transport van ladingen en beschermen de gezondheid van uw personeel.

Onze roestvast stalen serveerwagens zijn zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Roestvast staal heeft een belangrijk hygiënisch voordeel en moet worden overwogen bij uw materiaalkeuze. Het is een keuze die het gemakkelijk maakt om te voldoen aan de hygiënische normen voor serveerwagens. Serveerwagens van hout of kunststof zijn daarentegen niet zo gemakkelijk te reinigen als roestvast staal en zijn niet bestand tegen hoge temperaturen. Roestvrast stalen wagens daarentegen zijn zeer hittebestendig.

Roestvrij stalen serveerwagens bieden vele voordelen:

  1. Sterk
  2. Duurzaam
  3. Hygiënisch
  4. Gemakkelijk schoon te maken
  5. Hittebestendig
  6. Neutraal qua smaak en geur

Selectiecriteria voor serveerwagens

Onze hoogwaardige roestvast stalen serveerwagens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wij bieden serveerwagens met meerdere legborden, verkrijgbaar in verschillende materialen. Deze serveerwagens hebben meestal 3 niveaus en zwenkwielen die zijn uitgerust met remsystemen. Sommige afruimwagens hebben een schokdempend systeem om schokken op te vangen. Een serveerwagen van hoge kwaliteit is niet alleen elegant, het is ook een waardevolle bondgenoot voor uw werknemers bij hun dagelijkse werk.

Afmetingen

De serveerwagens die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor het vervoer van volumineuze levensmiddelen of grote hoeveelheden, raden wij een grote serveerwagen aan. Als u smalle gangen of gangpaden hebt waarin u met uw karretje moet manoeuvreren, is een kleiner model een goede keuze. Een dienstwagen waarvan de grootte niet goed is doordacht bij de bestelling, zal onaangenaam zijn wanneer hij aankomt. Zorg ervoor dat u de gewenste afmetingen in gedachten heeft, inclusief de maximale breedte, wanneer u koopt voor gegarandeerde tevredenheid!

De wielen

Een ander belangrijk punt om in overweging te nemen bij de aankoop van een wagentje is het materiaal van de wielen, dat van invloed zal zijn op de aard van de goederen die op het wagentje worden vervoerd, of het nu voedsel, serviesgoed of andere keukenapparatuur betreft. Wielen zijn een belangrijke overweging, en geven de serveerwagen een verschillende mate van stabiliteit. Er zijn veel verschillende wielmodellen waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van het gebruik van de trolley.

Gegalvaniseerde stalen wielen

Gegalvaniseerde stalen wielen zijn zeer goedkoop in aanschaf, maar maken in vergelijking met andere soorten wielen ook meer lawaai bij het gebruik van de dienstwagen en zijn niet roestvast.

Kunststof wielen

Kunststof wielen zijn veel stiller dan gegalvaniseerde stalen wielen en roesten niet. Ze zijn ook duurder in aankoop. Kunststof wielen zijn zeer geschikt voor gladde vloeren. Er kan enig lawaai ontstaan wanneer over randen of voegen in de vloer wordt gereden.

Massief rubberen wielen

Massief rubberen wielen zijn de beste keuze als het gaat om het kiezen van kunststof wielen voor gebruik binnenshuis, omdat ze een hoge rolweerstand bieden. Deze wielen zijn gemaakt van hard rubber en zijn hol aan de binnenkant.

Wielen met lucht

De duurdere luchtbanden bieden meer stabiliteit en maken het mogelijk de wagen ook buiten te gebruiken. Wij bevelen deze wielen aan voor etablissementen met een terrasactiviteit of voor cateringbedrijven die buiten serveren.

  • Semi-professionele belasting: tot ca. 90 kg
  • Professionele / zware belasting: tot 150 - 200 kg

Serveerwagen als werkblad

Wist u dat u een hoogwaardige serveerwagen ook kunt gebruiken als verlengstuk van uw werkblad? Kies voor verhoogde serveerwagens om te werken zonder uw rug te belasten. Zorg ervoor dat u een dienstwagen kiest met een remsysteem. En u hebt een serveerwagen waarop u een snijplank kunt plaatsen om in een kleine ruimte een werkbladuitbreiding te creëren. U kunt uw trolley ook gebruiken als een mobiele cocktailbar. Neem bijvoorbeeld onze polypropyleen serveerwagen, die aan de zijkanten schuifdeuren heeft. Met de serveerwagen kunt u gemakkelijk een ijsemmer, sterke dranken en sappen alsook glazen opbergen en cocktails klaarmaken voor uw klanten. Zo maakt u van uw service een unieke ervaring voor uw klanten!

Een service trolley voor elke sector van het restaurant- en hotelketen

In onze online winkel vindt u duizenden artikelen voor de horeca. Neem een kijkje in al onze categorieën om er zeker van te zijn dat u geen aanbieding mist. Op zoek naar een specifiek merk, maat of model? Gebruik onze filters om alleen die producten te zien die u interesseren. Als u vragen hebt over een van onze producten, het bestelproces of advies nodig hebt over het opmeten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail. Wij helpen u graag een keuze te maken uit onze serveerwagens.

Populaire categorieën: RVSRVS serveerwagens en transportwagens | Transportwagens | Gastronorm uitschepwagens | Regaalwagens | Afruimwagens

  • pro-kitchen1