Vacumeren en verpakken


Een vacuümmachine kan zowel in de horeca als thuis erg handig zijn. Met een vacuümmachine houdt u gerechten en etenswaren langer vers. Ook vloeibare voedingsmiddelen kunnen door middel van een vacuümapparaat langer vers blijven.

Het vacuüm verpakken van etenswaren kunt u eenvoudig realiseren met een vacuümmachine uit ons assortiment. U heeft de keuze uit een klein vacuümapparaat zoals deze van Buffalo, of grotere vacuümmachines met dubbele sealbalken van het merk Henkelman. Het snel en luchtdicht verpakken van producten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Vacuummachine 400M - Inclusief rolhouder Bartscher

€ 1.084,03 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Voordeel van sealen


Een vacuümmachine of een sealapparaat biedt meer voordeel dan alleen het langer vers houden van etenswaren. Producten die geseald zijn nemen veel minder ruimte in beslag in de koelkast of de vriezer. Daarnaast kunt u door de transparante vacuümzakken meteen de juiste etenswaren vinden. Zo heeft u direct zicht op de etenswaren die u op voorraad heeft.

Ons aanbod

Bij XXLhoreca vindt u een groot aanbod aan vacuümmachines. Van kleinere sealapparaten die met de hand bediend dienen te worden, tot apparaten die al het werk automatisch uitvoeren en waarbij u de klep alleen hoeft te sluiten. Bij de keuze van een vacuümapparaat is het handig om na te gaan hoe vaak u de vacuümmachine nodig heeft.

Bent u op zoek naar vacuümmachines van Henkelman? Bekijk dan al onze Henkelman vacuümmachines. Wilt u thuis vacuüm verpakken? Dan is een kleiner sealapparaat geschikt. Wanneer u een vacuümmachine nodig heeft voor horecadoeleinden raden wij aan om een kijkje te nemen bij de grotere vacuümapparaten zoals de Bartscher 3-plaats vacuümmachine.

Vacuümapparaat online kopen bij XXLhoreca

U kunt bij ons terecht voor vacuümmachines van onder andere de topmerken Henkelman en Bartscher. Ook de apparaten van het merk Hendi zijn erg populair. Deze beschikken over een sterke vacuümpomp en hierbij komt de sealing tot stand aan de hand van een teflon sealstrip.

Heeft u nog vragen over onze vacuümmachines of vacuümzakken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Vacumeren en verpakken