Vacumeren 


 Een vacuummachine kan heel praktisch zijn, zowel in de horeca als thuis. Met een vacumeermachine kunt u uw voedsel en vloeistoffen langer vers houden. Bij ons vindt u een breed assortiment aan producten die geschikt zijn voor vacumeren. U hebt de keuze tussen een kleine vacuümsealer van Buffalo, bijvoorbeeld, en een grotere professionele vacuümsealer met dubbele sealbanen van Henkelman. Het was nog nooit zo gemakkelijk om producten snel en luchtdicht te verpakken. 

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Voordelen van vacuümverpakking 


Een vacuümmachine of -sealer biedt nog meer voordelen dan het bewaren van voedsel, omdat de gesealde producten minder ruimte innemen in de koelkast of vriezer. Dankzij de transparante vacuümzakken kunt u onmiddellijk het juiste voedsel vinden. Zo heeft u een direct overzicht van het voedsel dat u in voorraad hebt. 

Professioneel vacumeren 

Bij XXLhoreca vindt u een ruim assortiment vacuummachines. Van kleine vacuümverpakkingsmachines die met de hand moeten worden bediend tot apparaten die al het werk automatisch doen. Bij het kiezen van een vacuümverpakkingsmachine is het zinvol na te gaan hoe vaak u deze nodig zult hebben. 

Bent u op zoek naar vacuümverpakkingsmachines van Henkelman? 

Bekijk dan al onze Henkelman vacuümverpakkingsmachines. Wilt u uw gerechten vacuüm verpakken? Dan is een kleine vacuümverpakkingsmachine precies wat u nodig hebt. Als u een vacuümverpakker voor de horeca nodig heeft, adviseren wij onze grotere vacuümverpakkers, zoals de Bartscher 3-platen vacuümverpakker. 

Hebt u advies nodig bij de aankoop van vacuümverpakkingsapparatuur? 

Weet u niet zeker welke vacuümmachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke vacuümverpakker het beste bij uw behoeften past. Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en laat ons team u adviseren zodat u zeker weet dat u de juiste vacuümverpakkingsproducten en accessoires koopt. 

Vragen en antwoorden over vacuummachines: 

Voor welk voedsel is vacuumzuigen geschikt?  

Met vacuümverpakking kunt u vers voedsel kopen en in bulk koken, terwijl u uw bereidingen verzegelt om ze zo lang mogelijk te bewaren. Hier is een lijst van voedingsmiddelen die u met vacuümverpakking kunt bewaren: 

Vers voedsel: Dankzij vacuümverpakking hebt u het hele jaar door verse groenten en fruit die hun smaak hebben behouden! 

Vlees: De beste manier om de smaak en kleur te behouden en, dankzij de bescherming van de vacuümzak, te voorkomen dat het vlees door de kou verbrandt. 

Vis: Het is zelfs mogelijk om vis vacuüm te verpakken om hem malser te koken! 

Restjes van gerechten: Om verspilling te voorkomen is vacumeren heel nuttig. 

Vloeistoffen: Perfect voor soepen, bijvoorbeeld! 

Kan vacumeren de houdbaarheid verlengen?  

Dat kan zeker inderdaad! Vacumeren kan de houdbaarheid van voedsel verlengen, maar dat niet alleen! Dankzij dit geniale systeem behoudt uw voedsel langer zijn natuurlijke kleur dankzij de bescherming die de vacuummachine biedt. Voor een maximale houdbaarheid moet u beschikken over de beste sealer. Zo is hij scheur- en prikbestendig dankzij het vacuümsysteem en een vacuümzak. Omdat het vocht en de zuurstof buiten de zakken blijven, kunt u er zeker van zijn dat uw voedsel lang houdbaar blijft! 

Hoe gebruik je een vacuümmachine?  

Vacuummachines- de must-have die elke keuken moet hebben. Door te vacumeren kunt u al uw bereidingen en levensmiddelen zorgvuldig verpakken, zodat u ze veilig kunt bewaren! U kunt de sealer ook gebruiken om voedselverspilling aanzienlijk te verminderen en de houdbaarheid van uw bereidingen en voedsel te verlengen. Toch moet het correct worden gebruikt om de vele voordelen ervan te benutten. Elke vacuüm sealer die wij aanbieden wordt geleverd met een handleiding om u te helpen bij het gebruik van uw sealer! We hopen dat je geniet van het vacumeren. 

Keukenaccessoires | Vacumeren en Verpakken | Vacumeermachines Met Kamer | Vacuum verpakkingszakken | Folie verpakkingsmachines | Verpakkingsfolies 

  • Vacumeren en verpakken