Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wasdrogers


Wasdrogers met een grote capaciteit, ook deze kunt u vinden bij XXLhoreca. Vooral in hotels zijn er veel zaken die met regelmaat gewassen moeten worden, zoals bijvoorbeeld beddengoed en badjassen. U kunt dit uiteraard niet allemaal uithangen om dit te laten drogen. U kunt daarom het beste kiezen voor een droger die speciaal gemaakt is voor in een hotel.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wasdrogers van XXLhoreca


Warmtepomp- of luchtafvoerdroger

De warmtepomp- en luchtafvoerdrogers van Whirlpool zijn uitgerust met een moderne en slimme microprocessor die verschillende professionele programma’s kan uitvoeren. Dankzij het robuuste ontwerp, volledig gemaakt van rvs en componenten van de hoogste kwaliteit, zijn de PRO-LINE modellen getest en gecertificeerd voor 20.000 wasbeurten.

Bij XXLhoreca bieden wij twee PRO-LINE drogers aan, welke beide geweldige oplossingen zijn voor kleine wasserijen.

Was-droogcombinatie

Een wasmachine en droger in één, maar wel volledig onafhankelijk te gebruiken. De was-droogcombinatie van Diamond zorgt ervoor dat u uw wasgoed op minder dan 1 m2 kunt wassen en drogen. De ideale oplossing voor restaurants en hotels die willen genieten van de besparingen en alle voordelen van het zelf beheren van het wasgoed.

Welke droger moet ik kiezen?

Welk exemplaar past bij uw bedrijfsvoering? Uiteraard helpen wij u graag om de beste keuze te maken. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de wasmachines die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...