Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Staande asbakken


XXLhoreca heeft een ruim assortiment rookpalen en rookzuilen, deze maken het leven van de roker die uw horecagelegenheid bezoekt iets gemakkelijker. Daarnaast kunt u met behulp van deze producten ook uw terras schoner houden.

12 mnd garantie
ProSelect Rookpaal - Zwart

1-4 werkdagen

  • Asbak voor buiten
  • De binnencontainer is uitneembaar
  • Modern en elegant ontwerp
€ 85,95

€ 104,00 incl. btw

12 mnd garantie
Showdown Displays Asbak Vrijstaand Roestvrijstaal

3 weken

2 Varianten

€ 85,23

€ 103,13 incl. btw

12 mnd garantie
Bartscher Standasbak | Rookzuil | Eenvoudig te Legen | 5,5 liter | 240x240x(H)870mm

1-4 werkdagen

€ 166,07

€ 200,94 incl. btw

12 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Staande asbak - Staande asbakpaal


Als B2B-bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van horecaproducten, zijn we verheugd om onze selectie van hoogwaardige Staande asbakken voor de horeca aan u te presenteren. In dit artikel zullen we de voordelen van een standaschenbak ten opzichte van conventionele modellen uitleggen en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Ons assortiment: Ons bedrijf biedt een breed scala aan Staande asbakken voor de horeca aan. We begrijpen de behoeften van onze klanten en bieden daarom hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke Staande asbakken aan die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in horecagelegenheden.

Voordelen van een standaschenbak: In vergelijking met conventionele asbakken biedt een standaschenbak voor de horeca een aantal voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Schoon en hygiënisch: Een standaschenbak voor de horeca houdt as en sigarettenpeuken veilig op één plek. Dit voorkomt dat as zich verspreidt op tafels of de vloer, wat leidt tot een hygiënischere omgeving.

  2. Organisatie van rookzones: Met een standaschenbak voor de horeca kunt u duidelijke rookzones in uw etablissement creëren. Dit stelt niet-rokers in staat om uit de buurt van rookzones te blijven en creëert een aangenamere sfeer voor alle gasten.

  3. Brandsveiligheid: Staande asbakken voor de horeca zijn vaak uitgerust met speciale mechanismen om sigarettenpeuken veilig te doven. Dit vermindert het risico op brand en verhoogt de veiligheid in uw etablissement.

  4. Weerbestendigheid: Onze Staande asbakken voor de horeca zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat uitstekende weerbestendigheid biedt. U kunt ze dus zonder zorgen buiten gebruiken, zonder dat ze beschadigd raken door regen of zonlicht.

  5. Gemakkelijk schoon te maken: De meeste Staande asbakken voor de horeca kunnen eenvoudig worden schoongemaakt en onderhouden. Ze kunnen snel worden geleegd en gereinigd worden, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Uw groothandel voor Staande asbakken in de horeca

Een standaschenbak is een uitstekende investering voor horecabedrijven die een schone en georganiseerde omgeving voor hun gasten willen creëren. Met de voordelen van schoonheid, hygiëne, organisatie van rookzones, brandsveiligheid en weerbestendigheid bieden onze hoogwaardige roestvrijstalen Staande asbakken de ideale oplossing voor uw behoeften. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat u overtuigen door de kwaliteit en functionaliteit van onze asbakken voor de horeca!

Let op: We streven er altijd naar om u hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice te bieden. Als groothandel voor Staande asbakken in de horeca staan we graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons toegewijde team u adviseren.

Veel gestelde vragen

Ja, Staande asbakken voor de horeca zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes. U kunt ze plaatsen in rookruimtes, terrassen, biertuinen of andere buitenruimtes om een schone en georganiseerde omgeving te creëren.

De capaciteit van een standaschenbak voor de horeca varieert afhankelijk van het model. Over het algemeen bieden onze Staande asbakken echter voldoende ruimte voor een groot aantal sigarettenpeuken, zodat ze niet vaak geleegd hoeven te worden.

Ja, sommige van onze Staande asbakken voor de horeca zijn voorzien van beveiligingsvoorzieningen om diefstal te voorkomen. U kunt ze bijvoorbeeld stevig verankeren aan de grond of voorzien van speciale vergrendelingssystemen voor extra veiligheid.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...