Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Pastamachines


Bent u een chef die gespecialiseerd is in het maken van speciale pasta's, een lekkere tagliatelle, ravioli of een fettuccine? Dan is een pastamachine zeker geen onnodige luxe. Met de pastamachines van XXLhoreca maakt u in een mum van tijd een prachtige platte pastavellen die u naar wens zelf kan vormgeven en verdelen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Pastamachines van XXLhoreca


Veel pastamachines zijn met de hand te bedienen. Voor thuisgebruik of in de kleine horecakeuken is dit zeker een goede keuze.Dan is misschien de pastamachine Imperia van het gelijknamige merk misschien wel wat voor u. Deze machine produceert 23 cm brede pastavallen en kan deze in verschillende diktes rollen.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor automatische pastamachines, zoals deze van Diamond. Deze automatische pastamachine is uitgevoerd in roestvast staal en kneed ook direct het deeg voor u. De bijgeleverde matrijzen zorgen ervoor dat u taglioni, tagliatelle, macaroni en pastabladen kunt maken voor bijvoorbeeld lasagne.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor handige hulpmiddelen zoals speciale raviolisnijders.

Welke pastamachine is het beste?

Heeft u nog vragen over een specifieke pastamachine of weet u niet welke u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.