Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Zeep- en desinfectiedispensers


Zeep- en desinfectiedispensers zijn onmisbaar in de horeca. De professionele horecaomgeving en de gasten die op bezoek komen, zijn liefhebber van schoon én efficiënt geregeld sanitair. Deze dispensers zijn daarbij essentieel.In ons assortiment vindt u onder andere modellen die automatisch hun werk doen, zoals de houders van Saro, Casselin, Bartscher en ons eigen merk XXLselect.

Trouwens, ons aanbod is niet alleen geschikt voor bedrijven, maar ook voor thuis! Installeer bijvoorbeeld een dispenser in uw keuken, badkamer of douche. Al onze zeephouders zijn snel te monteren, eenvoudig te vullen en simpel schoon te houden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Zeep- en desinfectiedispenser online bestellen bij XXLhoreca


Zeepdispensers met een sensor zijn een innovatieve en zeer hygiënische uitvinding. Zodra u uw hand voor de sensor houdt, komt er automatisch zeep (of desinfectiemiddel) uit de dispenser. Op deze manier komt u niet in aanraking met zeeppompjes die al eerder zijn aangeraakt door anderen. Zo bent u bacteriën te slim af.

Bij XXLhoreca hebben we handzeephouders voor aan de muur, zoals bijvoorbeeld de Bartscher handzeephouder van aluminium. Dit model is goed voor 1 liter zeep. Dit betekent dat deze topper erg geschikt is voor publieke wasruimtes. De handzeephouder is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een tijdloos design.

Een ander merk wat wij verkopen, Saro, staat bekend om de levering van professionele horecabenodigdheden. De dispensers van Saro kunt u dan ook eenvoudig online bij ons aanschaffen.

Compleet hygiëne assortiment

Alle dispensers worden geleverd zonder zeep of desinfectiemiddel, maar dit kunt u eenvoudig mee bestellen. Uiteraard hebben wij bij XXLhoreca ook nog andere producten in het assortiment om de hygiëne te waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan papierdispensers of onze producten voor toilethygiëne.

Welke zeep- of desinfectiedispenser moet ik kiezen?

Zoekt u één of meerdere dispensers voor uw horecagelegenheid? Of bent u op zoek naar de ideale elektrische zeepdispensers voor de sanitaire ruimte? Welk model past het beste bij uw wensen?

Het kiezen van de juiste dispenser kan lastig zijn, vooral bij zo een groot assortiment. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...