Koelwerkbanken


Populaire koelwerkbanken volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
ProSelect
Koelwerkbank 2 Deuren ProSelect

€ 764,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
ProSelect
Koelwerkbank 2 Deuren ProSelect

€ 764,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Koelwerkbank - 2 Lades - 44x70x(h)87cm Combisteel

€ 1.252,10 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie

Waar moet u op letten bij het kopen van koelwerkbanken?

Waar moet u op letten bij het kopen van koelwerkbanken?

Wij ben XXLHoreca hebben een breed assortiment aan koelwerkbanken. Hierdoor kan het lastig zijn die ene te vinden die het beste bij u past. Hieronder kunt u gerichte punten om de beste koelwerkbank te kunnen vinden:

Als u deze filters gebruikt komt u bij de door u gewenste koelwerkbanken uit om de beste uit te kunnen kiezen. Voor meer informatie kijk beneden in de pagina.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Koelwerkbanken van XXLhoreca


Zoals u misschien al gezien heeft bieden wij naast de grootte ook verschillende type koelwerkbanken aan in ons assortiment. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden:

Koelwerkbanken: Alleen voor het bewaren en koelen van uw voedsel en andere levensmiddelen.
Pizza koelwerkbanken : Ideaal als u een pizzeria heeft om de bereiding van uw heerlijke pizza's te vergemakkelijken!
Salade rek: Om de verschillende salades die u heeft gecreërd te laten zien in uw bedrijf!
Vrieskist: Door de hoge kwaliteit van onze vrieskisten kunt u uw gerechten en overige levensmiddelen langer bewaren.
Gecombineerde kast: Ideaal als u weinig ruimte heeft in uw keuken en u daarnaast een koelkast en een vrieskast nodig heeft. Dit neemt relatief weinig ruimte in beslag en biedt u wel de opties aan die u wenst.

Bent u op zoek naar goede kwaliteit koelwerkbanken voor een scherpe prijs? Wij bij XXLHoreca hebben het grootste assortiment aan horeca koelwerkbanken. Een apparaat dat onmisbaar is in bijna elke professionele keuken. Hieronder vindt u enkele tips om u te helpen de juiste keuze te maken en geld te besparen. Wenst u hulp bij het kiezen van de koelwerkbank die het beste bij u past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen u daarin adviseren.

Hoe weet u welke koeling het beste bij u past?

Wij hebben verschillende modellen koelwerkbanken om aan de behoeften van elke zaak en wens te voldoen. Zo hebben wij ze van 1 tot 6 deurs; met en zonder lades. Ook hebben wij koelwerkbanken met alleen lades. Deze gaan tot wel 12 lades.

Het soort koeling dat u nodig heeft is afhankelijk van het soort levensmiddelen dat u aanbied en het doel einde van de koelwerkbank. Al onze koelwerkbanken zijn van uitstekende kwaliteit maar sommige modellen zijn gericht op het bewaren van producten terwijl andere er op gericht zijn makkelijk toegang te geven op gekoelde middelen en dus vaak op en dicht gaan. Het is dus belangrijk om eerst te bepalen waar u het apparaat voor wenst in te zetten, zodat u daarna keuze kunt maken uit een voor u gespecialiseerd model. Daarnaast heb je 2 verschillende koelwijzen: Dynamisch ofwel statisch en geforceerd. Het is belangrijk om te weten of de deur(en) of deksel vaak open gaan. Indien de koeling vaak geopend zal worden, heeft u een geforceerde koeling nodig. Dit omdat een geforceerde koeling koelt door middel van een ventilator die de koude lucht in de koeling blaast. Hierdoor behoud hij zijn temperatuur. Indien de koeling een paar keer per dag geopend ( denk hierbij aan bijvoorbeeld een koelkast in uw huiskeuken ) heeft u aan een statische koeling genoeg. Deze koelen door middel van koelmiddel in de leidingen. Hierdoor kunnen ze minder hun temperatuur behouden wanneer de deur of deksel vaak geopend wordt.
Indien er veel middelen gekoeld moeten worden, raden wij u aan om een 3-deurs koelkast aan te schaffen. Dit zodat u zeker weet dat alle middelen in de koeling past en genoeg gekoeld worden. Mocht u minder ruimte hebben of middelen hebben die gekoeld moeten worden, kunnen wij u het beste een 2-deurs koelkast aanraden. Dit omdat wanneer u een te grote koelkast of koelwerkbank heeft zal het gebeuren dat er bevriezing ontstaat bij de achterkant. Dit is uiteraard niet goed voor de koeling en zal dat problemen opleveren. De leidingen kunnen bijvoorbeeld kapot gaan en er kunnen plassen water in de koelingen ontstaan wanneer het ontdooit.

Tot slot is de benodigde literinhoud belangrijk om te weten om de beste koelwerkbanken aan te kunnen bieden zodat alle levensmiddelen er in passen.
Om er achter te komen welke het beste bij u past is het eerst en vooral belangrijk om te bepalen waar de machine geplaatst zal worden en dat daarbij wat de omgeving is. Dat houdt in vochtbalans en temperatuur. De meeste koelingen werken het beste bij een omgevingstemperatuur tussen de 16 en 32 graden, maar dit kan nog verschillen. Daarnaast zal afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw zaak en het voedsel dat u wenst te koelen, de grootte variëren zodat de ruimte optimaal benuttigd zal worden.
Ook moet er rekening gehouden worden met eventuele toekomstige apparaten, zodat die elkaar niet in de weg gaan staan. Daarmee bedoelen wij bijvoorbeeld met het openen van lades en of deuren. In de ruime keuze die wij aanbieden, vinden wij zeker de koeling die het best bij u past!

Efficiëntie en zuinigheid!

De doeltreffendheid van een koelinstallatie wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de koeling, maar ook door de kosten van de werking ervan. Afhankelijk van de energieklasse + energielabel van de koelinstallatie zal het energieverbruik verschillend zijn. Er zijn in totaal 7 niveau's, waarbij A de meest energie-efficiënte is en G de meest energieverslindende. Wel is het zo dat de grotere machines een hoger verbruik hebben en daardoor meestal een lager energielabel hebben. Ook zal u op een energielabel een klimaatklasse vinden. Dit zal verschillen tussen 1/2/3/4/5/sn/n/st/t/sn-st/sn-t. Dit heeft te maken met in welke omgevingstemperatuur de koeling het beste kan werken. Mocht u hierover vragen hebben, staat onze klantenservice voor u klaar! Die kunnen u een goede schatting geven over het gebruik en energielabels van de koelingen en welke temperatuur het beste is.

Modellen koelwerkbanken

Zoals eerder aangegeven hebben wij verschillende varianten voor verschillende doeleinden en bedrijven. Als u levensmiddelen zoals vlees of vis wilt bewaren, raden wij u een koelkast met laden aan. Dit omdat u in de lades makkelijker GN bakken kunt plaatsen. Door die GN bakken blijft alles netjes en georganiseerd. Wij bevelen de 3-deurs koelvitrine aan voor de grotere bedrijven die hun gerechten willen bewaren in een roestvrijstalen gastrovitrine. Dit omdat die weinig ruimte in beslag nemen maar wel veel ruimte bieden om uw levensmiddelen in te bewaren. 

Koelwerkbanken met lades of deuren

Onze koelingen hebben zelfsluitende deuren. Daarmee bespaard u niet alleen energie, maar hebt u er ook veel profijt van wanneer u uw handen vol heeft. Tenslotte hebben sommige van de koelwerkbanken die wij aanbieden een pedaalopening. Een zeer nuttige en daarnaast ook een hygiënische optie! U kunt contact opnemen met de klantenservice om te kijken welke van onze koelwerkbanken een pedaalopening hebben.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Werkbanken | Pizzawerkbanken | Saladettes | Vrieswerkbanken | Koel- Vriescombinatie Werkbanken

  • pro-kitchen1