Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Hotel badkameraccessoires


Bent u op zoek naar luxe hotelbenodigdheden om uw gasten van nog meer luxe en service te voorzien? XXLhoreca biedt u een breed assortiment hotelproducten aan, van shampoo en conditioner tot speciale displays voor de presentatie van deze artikelen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Badschuim, bodylotion, shampoo en conditioner


Het ruime assortiment bij XXLhoreca biedt u alle mogelijkheid om uw gasten te verwennen. We hebben diverse producten speciaal voor de moderne hotelgast. Badschuim, bodylotion, shampoo en conditioner horen dan ook bij ons standaard assortiment. We bieden kwaliteitsproducten, gemaakt voor de professionele hotelomgeving.

Naast de al genoemde producten heeft XXLhoreca ook een breed assortiment aan (mini)zeepjes zoals deze uit de natuurlijke range toiletartikelen van Elsyl.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw gasten de haren droog kunnen houden onder de douche. Zo hebben we van Elsyl een bijpassende douchemuts in het assortiment.

Displays en plankjes

De producten wilt u natuurlijk op een mooie wijze presenteren aan uw gasten. Onze displays en plankjes helpen u daarbij. De displays en presenteerschalen zijn gemaakt van duurzame kunststoffen en gaan jaren mee binnen de professionele hotelomgeving.

Welke accessoires moet ik kiezen?

Het kiezen van badkameraccessoires kan lastig zijn. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de badkameraccessoires die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...