RVS wandschappen


Populaire RVS wandschappen volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
Draad Wandplank - KEUZE UIT 3 MATEN Vogue

€ 55,46 * Excl.

12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1000(b)x355(d)x27(h)mm Bartscher

€ 65,30 * Excl.

12 mnd garantie
Magnetronschap 530(b)x444(d)x250(h)mm Combisteel

€ 176,00 * Excl.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Wandplank drager RVS 40cm Gastro M

€ 33,50 * Excl.

12 mnd garantie
Draad Wandplank - KEUZE UIT 3 MATEN Vogue

€ 55,46 * Excl.

12 mnd garantie
Regelbare steunen 600mm Gastro M

€ 22,70 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gastro M RVS plankdrager 40cm Gastro M

€ 23,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 800(b)x355(d)x27(h)mm Bartscher

€ 58,82 * Excl.

12 mnd garantie
Wandplank RVS 520(b)x400(d)x150(h)mm Bartscher

€ 65,55 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1200x300mm Diamond

€ 101,00 * Excl.

12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1000x400mm Diamond

€ 104,00 * Excl.

12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1000x300mm Diamond

€ 98,00 * Excl.

12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1400x300mm Diamond

€ 106,00 * Excl.

12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1400x400mm Diamond

€ 114,00 * Excl.

12 mnd garantie
RVS Wandschap Compleet 1200(b)x300mm Vogue

€ 115,13 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1200x400mm Diamond

€ 109,00 * Excl.

12 mnd garantie
Wandschap RVS Los 1600x400mm Diamond

€ 120,00 * Excl.

12 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van een RVS wandschap?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een RVS wandschap?

Wij bieden u een grote keuze aan verschillende wandplanken van roestvrij staal. Met dit enorme gamma dat we aanbieden, is het gemakkelijk om alles uit het oog te verliezen. Daarom hebben we een lijst opgesteld voor de belangrijkste kenmerken van de wandplanken.

De eigenschappen om te overwegen alvorens te kopen:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht precies op uw behoeften af te stemmen. Meer informatie over onze roestvrijstalen planken vindt u op deze pagina!

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

RVS wandschappen van XXLhoreca


Aangezien ruimte voor voedsel, apparatuur en ander keukengerei een van de waardevolste hulpbronnen in een professionele keuken is, moet uw opslagruimte precies aan uw behoeften zijn aangepast. Wij van XXlhoreca helpen u aan deze behoeften te voldoen met onze wandschappen van roestvrij staal!

Onze RVS wandschappen zijn bestand tegen temperatuurverschillen, wat betekent dat ze zowel boven het fornuis als in een koelruimte kunnen worden gemonteerd en als opslagruimte kunnen dienen. Bovendien kunnen de opbergrekken gemaakt van inox gemakkelijk worden gereinigd, wat de hygiëne ten goede komt. Hierdoor zijn onze RVS wandschappen geschikt voor alle professionele inrichtingen, van cateringbedrijven en zorginstellingen tot slagerijen.

Innox wandplanken: een "must have" voor uw bedrijf!

Op onze webshop bieden we uitsluitend wandplanken van roestvrij staal aan. Onze 'Made in EU' RVS wandschappen garanderen de kwaliteit van onze producten! Inox planken zijn bijzonder duurzaam, omdat het roestvrij staal bij correct gebruik niet kan roesten en bij alle temperaturen kan worden gebruikt.

RVS wandschappen zijn ideaal voor het praktisch en binnen handbereik opbergen van levensmiddelen, apparatuur of zelfs keukengerei. Bovendien zorgt het gladde oppervlak van het RVS ervoor dat de wandschappen gemakkelijk te reinigen zijn, waardoor de hygiëne in uw zaak gegarandeerd is.

Wat zijn de voordelen van een roestvrij stalen wandplank?

Stabiliteit en gebruikersgemak:

Het maximale draagvermogen van RVS wandschappen is afhankelijk van het model en het ontwerp van de plank. In onze winkel bieden we een wandschap van rvs aan met een draagvermogen tussen 30kg en 190kg. Uiteraard moet de belasting over het gehele RVS wandschap worden verdeeld, om ongelukken te voorkomen.

Eigenschappen die onze roestvrij stalen planken beschrijven:

  • Flexibel: De wandplanken van roestvrij staal kunnen overal worden gebruikt waar opbergruimte nodig is.
  • Gemakkelijk te monteren: Onze roestvrijstalen wandplanken kunnen zonder extra gereedschap worden gemonteerd.
  • Hygiënisch: Dankzij het open ontwerp van onze rekken kunt u uw apparatuur gemakkelijk schoonmaken.
  • Stabiel: Dankzij het roestvaste roestvrij staal kunnen de legplanken tot 190kg per legplank dragen.

Dankzij hun modulaire ontwerp passen de roestvrijstalen legplanken in elke setting!

Of het nu gaat om een restaurant, hotel of supermarkt, onze roestvrijstalen rekken zijn de ideale uitrusting voor meer opslagruimte in uw zaak. De stevige wandrekken zijn perfect voor het opbergen van allerlei voorwerpen, van levensmiddelen tot zwaar gereedschap of keukenapparatuur.

Hygiënisch en stabiel

Bij XXLhoreca bieden wij u een ruime keuze aan legborden van roestvrij staal, met verschillende afmetingen en draagvermogens tot 190kg per legbord, om tegelijk gebruiksvoorwerpen op te bergen.

Dankzij het roestvrij staal zijn de legplanken uiterst robuust en zeer duurzaam. Roestvrij staal voldoet aan de strenge normen van het HACCP-hygiëneconcept en is daarom een populair materiaal in cateringbedrijven, kantines, verzorgingsinstellingen en andere gebieden waar hygiëne van groot belang is. RVS wandschappen zijn dus de ideale keuze om de hygiëne in uw keuken te garanderen.

Roestvrij staal is een duurzaam en bestendig materiaal. Het gladde oppervlak van onze RVS wandschappen maakt het moeilijker voor bacteriën om zich vast te zetten en het moderne ontwerp maakt schoonmaken eenvoudiger. Roestvast staal is corrosiebestendig, geschikt voor levensmiddelen en bestand tegen zuren. Het absorbeert geen kleur- of smaakstoffen en is robuust en schokbestendig. Deze vele voordelen maken een inox wandplank onmisbaar in uw keuken!

Agressieve en bijtende reinigingsmiddelen worden niet aanbevolen voor het reinigen van de wandplank. Een microvezeldoekje met lauw warm water en geconcentreerd afwasmiddel is in de meeste gevallen voldoende om uw planken schoon te maken. Gebruik a.u.b. geen staalborstels of schuursponsjes om de planken te reinigen, aangezien dit krassen kan veroorzaken op het roestvrij stalen oppervlak, waardoor de antioxidantlaag van het opbergrek kan worden aangetast.

Welke roestvrij stalen wandplank heb ik nodig?

Een goed geplaatste wandplank kan de kwaliteit van het werk in uw bedrijf aanzienlijk verhogen. Daarom was het belangrijk voor ons om u een verscheidenheid aan alternatieven aan te bieden, zodat u zeker een geschikte wandplank voor uw bedrijf kunt vinden. Voordat u RVS wandschappen koopt, moet u zich afvragen wat u op de planken wilt opbergen en hoeveel planken u nodig hebt om uw zaak meer structuur te geven.

In onze online winkel vindt u meer dan 40.000 artikelen voor de horeca. Neem een kijkje in onze andere categorieën om er zeker van te zijn dat u geen aanbieding mist. Bent u op zoek naar een specifiek merk, formaat of model wandplanken? Gebruik dan onze filters, zodat uw gewenste RVS wandschappen gegarandeerd wordt weergegeven. Als u vragen hebt over een van onze producten of vragen over het bestelproces of persoonlijk advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst, 24 uur per dag, per telefoon of e-mail. Met ons als uw competente partner staat u in de horeca gegarandeerd aan de veilige kant!

Populaire categorieën: RVS | Overige RVS | Neutrale Werkunit | RVS Maatwerk | RVS Servieskasten en Opbergkasten | RVS Wandkasten

  • pro-kitchen1