Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Rvs tafels


Elke rvs tafel uit ons assortiment is gemaakt van zeer hoogwaardig staal, waardoor onze tafels niet alleen stabiel zijn, maar ook extreem duurzaam en robuust. Welke roestvaststalen tafel u ook kiest, ze zijn allemaal robuust en gemakkelijk schoon te maken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

RVS tafels bij XXLhoreca


Efficient en veilig werken is onwijs belangrijk. Stevige roestvrije stalen (RVS) tafels zijn krasvast, robuust, en slagvast. Daarom zijn RVS tafels een onmisbaar onderdeel in professionele keuken. In sommige gevallen zijn er ook RVS tafels die verstevigd zijn. Deze verstevigde RVS tafels hebben een draagkracht van 150-200 kg. Welke roestvrijstalen tafel u ook uitzoekt, bij XXL horeca vind u gegarandeerde producten van een hoogwaardig niveau. U kunt bij XXLhoreca onder andere terecht voor:

  • Aan- en afvoertafels
  • Werktafels
  • Werkkasten
  • Werkstations
  • Werktafelbladen

Een breed RVS assortiment

Het is niet zomaar dat RVS werkstations en werktafels totaal onmisbaar zijn in horeca keukens. Door RVS tafels te plaatsen in professionele keukens wordt er gemakkelijk extra werkruimte gecreëerd. Er zijn zelfs inklapbare tafels, met schuifdeuren, met open frame, met bodemschap – half bodemschap – met tussenschap. Iedere uitvoering zijn eigen handige voordelen, maar ook nadelen. Eigenlijk hebben alle tafels van RVS zijn uiterst solide en kunnen goed tegen een stootje. Daarnaast zijn ze grondig te reinigen en gaan ze zeer lang mee. Na gebruik kunnen de inklapbare RVS tafels weer gemakkelijk opgeruimd worden. Op die manier kunnen koks en chefs optimaal gebruik maken van de werkruimte in hun keuken. Als je meer opzoek bent naar een werktafel waar onder het blad keukenapparatuur of voorraad opgeslagen moet worden raden wij jou aan om een RVS tafel met open frame te nemen. Een optie is om een werktafel met bodemschap uit te kiezen. Zo hoeven de materialen niet op de vloer geplaatst worden. Er zijn ook werktafels met een half bodemschap. Deze heeft dus een gedeeltelijk open frame en een bodemschap. Dat zou bijvoorbeeld handig zijn wanneer er een afvalbak onder de werktafel moet staan. Berg jij de keukenmatrialen liever uit het zich op? Dan bevelen wij een keukentafel aan met schuifdeuren. Buiten de standaard modellen RVS tafels om verkopen wij ook wandaschappen, kasten, spoeltafels en etagères. Je kunt dus wel stellen dat ons volledige assortiment op het gebied van RVS meubilair zeer breed is.

De veelzijdigheid van RVS

RVS (ook wel inox) werktafels zijn onmisbaar in professionele keukens. Ze zijn heel erg veelzijdig want de RVS tafels zijn relatief makkelijk te (ver)plaatsen, super stevig op hun plek en bieden een glad werkoppervlak dat eenvoudig schoon te maken is.

De meest Hygiënische werkplek

Zoals hierboven beschreven is het gladde werkoppervlak simpel schoon te maken en houden. Dat is van belang omdat chefs in keukens strenge HACCP hygiëne regels moet naleven. Werktafels van RVS voldoen aan de HACCP norm. De tafels nemen nauwelijks tot geen voedingssappen, kleur- en-/of smaakstoffen op en daarnaast zijn ze niet kapot te krijgen. Om deze reden is RVS tafels de perfecte oplossing in keukens van restaurants, cafetaria’s, zorginstellingen en sportkantines.

Sterk en betrouwbare RVS tafels

Buiten de hygiëne om zijn er nog meer pluspunten. Roestvrijstaal heeft de eigenschap om slecht warmtegeleiden. Daardoor kunnen chefs pannen die direct van het fornuis komen zonder problemen op de werktafels plaatsen.

Multifunctioneel toepassen

De tafels zijn zo ontworpen dat ze chefs in alle opzichten tegemoet komen in hun werkzaamheden. Zodoende hebben de werktafels een werkblad met omgevouwen randen. De randen zijn dichtgelast en gepolijst. Uiteraard zijn er ook tafels zonder opstaande rand aan de achter en-/of zijkant. In elk geval hebben beide variaties geen scherpe randen zodat de werkomgeving veilig is. De werktafels kunnen ook dienen als ondergrond voor lichte en zwaardere keukenapparaten. Als laatste, ergonomisch werken is van hoog belang. Om deze reden zijn sommige tafels in hoogte verstelbaar.

Welke RVS tafel moet ik kiezen?

Dus bij XXLhorca bieden we verschillende modellen aan met open bodemschappen, gelsoten bodemschappen of zonder schappen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment om de voor jou juiste RVS werktafel te kopen. Welk model het meeste geschikt is hangt van de specifieke situatie af. Weet jij al welke RVS tafel het beste bij jou past? Of heb je nog vragen die wij eventueel voor jou kunnen beantwoorden. Bij XXLhoreca voorzien wij jou graag van deskundig advies en zoeken we samen met jou naar de perfecte RVS werkplek.

Populaire categorieënRVS Werktafels | Aan- afvoertafels | Werkkasten | Werktafelbladen