• Rvs tafels

    Rvs tafels

Rvs tafels


Een rvs tafel is een echte allrounder voor de professionele keuken, omdat hij voor veel verschillende doeleinden geschikt is. Onze roestvaststalen tafels zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en uitvoeringen. Roestvast staal heeft bewezen een van de meest duurzame, robuuste en meest geschikte materialen te zijn voor in de horecakeuken.

Elke rvs tafel uit ons assortiment is gemaakt van zeer hoogwaardig staal, waardoor onze tafels niet alleen stabiel zijn, maar ook extreem duurzaam en robuust. Welke roestvaststalen tafel uook kiest, ze zijn allemaal robuust en gemakkelijk schoon te maken.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-16%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
Werktafel RVS + Schuifdeuren | 800(b)x700(d)mm | KEUZE UIT 6 BREEDTES Combisteel

€ 957,00 * Excl. € 1.113,00* Excl.

24 mnd garantie
-16%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Rvs tafels van XXLhoreca


Welke roestvaststalen tafel u ook kiest, bij XXLhoreca heeft u gegarandeerd producten van hoogwaardig rvs en met een robuust, krasvast en slagvast oppervlak.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Aan- en afvoertafels
  • Werktafels
  • Werkkasten
  • Werkstations
  • Werktafelbladen

De rvs tafels uit ons assortiment hebben een lange levensduur en de afmetingen van de tafels zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Daarnaast zijn de poten in hoogte verstelbaar. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we natuurlijk ook rekening gehouden met het keukengerei dat nodig is voor het werken in de keuken. Om alles netjes op te kunnen bergen zijn de tafels veelal voorzien van royale tussenplanken.

Welke rvs tafel moet ik kiezen?

Weet u al welke rvs tafel aansluit bij uw keuken? Of heeft u nog vragen die wij kunnen beantwoorden of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.