Chafing dishes


De chafing dishes van XXLhoreca kunt u gebruiken op vuur (brandpasta) of elektrisch. Deze chafing dishes met Gastronorm-specificaties zijn bij uitstek geschikt voor buffetten, catering en een stijlvolle presentatie van allerlei gerechten.

We beschikken over een ruim assortiment kleine en grotere chafing dishes. De chafing dishes zijn te bestellen in eenvoudige of in luxe uitvoering en zijn volledig gemaatvoerd op de bekende Gastronorm-maten.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Frame Voor Inductie Chafing Dish GD155 Olympia

€ 98,50 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Chafing Dish 1/1 Koud + Warm Bartscher

€ 478,15 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Verlichtingsbalk Combisteel

€ 915,97 * Excl.

12 mnd garantie
Verlichtingsbalk | Keramische Verwarming Combisteel

€ 1.252,10 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Chafing dishes: elektrisch of op brandpasta


XXLhoreca heeft chafing dishes in het assortiment welke aan de onderzijde voorzien zijn van een brander voor brandpasta. Liever een elektrische chafing dish? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kunt u ook nog kijken naar de vorm die u zou willen, gaat u voor de rechthoekige uitvoering of kiest u liever voor een ronde of vierkante? Aan u de keuze.

Wij kunnen u in ieder geval vertellen dat al deze producten afkomstig zijn van topmerken zoals Saro, Hendi en Bartscher.

Chafing dishes Gastronorm

Bij XXLhoreca bestelt u snel en eenvoudig een ergonomisch, op de Gastronorm geënte, Hendi chafing dish. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor de bijbehorende brandpasta en andere toebehoren zoals een transportbox? Zo kunt u de chafing dish makkelijk vervoeren.

De chafing dish van Hendi is ook eenvoudig te demonteren en schoon te houden. De volledig ergonomisch ontworpen opstelling zet u snel in elkaar en het deksel kunt u mooi achter de chafing dish bak positioneren.

Zoekt u een iets luxere chafing dish? Kies dan bijvoorbeeld voor de chafing dish 1/1 GN met roldeksel van Bartscher die geheel in gepolijst edelmetaal is uitgevoerd.

Welke chafing dish moet ik kiezen?

Weet u nog niet precies welke chafing dish het beste aansluit bij uw wensen en doeleinden? We helpen u graag! Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Chafing dishes