Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Aan- en afvoertafels


Aan- en afvoertafels zijn onlosmakelijk verbonden met de professionele horecakeuken. Bij ons vindt u aan- en afvoertafels van de hoogste kwaliteit. Ze worden gebruikt om de vaat in de vaatwasser te zetten of om extra ruimte te creëren in de bijkeuken. De laad- en losmogelijkheden van de tafels zijn eindeloos.Naast het standaard assortiment heeft u ook de mogelijkheid om aan- en afvoertafels op maat te laten maken, inclusief handige stelvoetjes of andere accessoires. De levertijd van een maatwerk aan- en afvoertafel bedraagt twee weken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Aan- en Afvoertafels van XXLhoreca


Roestvrijstalen aan- en afvoertafels, ook wel spoeltafels, voorzettafels of gastronomische aanvoertafels genoemd, zijn onlosmakelijk verbonden met de professionele horecakeuken. Bij XXLhoreca kunt u roestvrijstalen afvoertafels van de hoogste kwaliteit bestellen. Ze worden gebruikt om vaatwerk in de afwasmachine op te bergen of om extra ruimte te creëren in de bijkeuken. De laad- en losmogelijkheden van de tafels zijn eindeloos, voor elke horecakeuken is er wel een andere toepassing. We hebben speciale gootsteentafels met preclearance voor links of gootsteentafels met preclearance voor rechts. Naast het standaardgamma, dat u hieronder vindt, bieden wij ook de mogelijkheid om voorklaptafels op maat te laten maken, inclusief handige stelvoetjes of andere accessoires. Neem contact op met onze collega’s van de klantenservice voor meer informatie.

Inlaat- & uitlaattafels: Maximaal rendement

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, of het nu hotels, restaurants, bars of iets dergelijks betreft. In elke goede keuken is er ruimtegebrek, en dat gaat gepaard met een verlies aan efficiëntie in de keuken. Maak het vervelende spoelproces in uw keuken comfortabeler en sneller door toevoer- of afvoertafels toe te voegen. Vooral bij gebruik van doorschuifvaatwassers is het slim voorsorteren van glazen, bestek en serviesgoed een groot voordeel.

De functionaliteit van toevoer- en afvoertafels

Wij bieden u een grote keuze aan exclusieve toevoer- en afvoertafels voor de gastro-keuken. Bestel hoge kwaliteit bij gerenommeerde fabrikanten. Wij bieden een ruime keuze aan bijzettafels voor gootstenen. Wij hebben bijvoorbeeld spoelunits die al een geïntegreerde toevoertafel of afvoertafel hebben. Wij bieden ook aanvoer- en afvoertafels voor links of rechts. Wij bieden ook invoertafels met of zonder legborden aan. Let op: al onze modellen hebben een achterwand. Wij bieden de volgende tafelmodellen aan als accessoires:

  • aanvoertafels links
  • aanvoertafels rechts
  • Aanvoertafels met bassin aan de rechterkant
  • Aanvoertafels met bassin aan de linkerkant
  • Afdruiprekjes met onderplanken

Inlaat- vs. uitlaattafel in de horeca

In de regel worden in cateringkeukens invoertafels gebruikt om voedselresten en andere resten rechtstreeks in een daarvoor bestemde goot te verwijderen, om vervolgens de vaat etc. in de gootsteen te reinigen. Wij raden u aan een, al dan niet geïntegreerde, watersproeier op de spoelbak aan te brengen om de grove resten van het serviesgoed en het bestek te verwijderen. De gespoelde vaat kan dan onmiddellijk in de vaatwasmachine worden gesorteerd en via de invoertafel in de daarvoor bestemde korven worden geplaatst. TIP: Gebruik een dubbele set vaatwaskorven, zodat ze al tijdens het wassen kunnen worden ingeladen. Als de vaatwasser bezet is, is het een goed idee om hem van twee kanten in te laden. De afvoerkast is meestal eenvoudiger en heeft geen spoelbak, maar is louter een opslagruimte. Het is een goed idee om de vaatkorven uit de afwasmachine op het afdruiprek te zetten, zodat de vaat opnieuw gesorteerd kan worden. Let op de kwaliteit van roestvrij stalen spoelunits en afdruiprekken. Kijk altijd naar hoge kwaliteit bij het kopen van roestvrijstalen producten. AISI 304 is de code voor betrouwbare professionele kwaliteit. Met name wordt een robuust en hoogwaardig roestvrij staal aanbevolen voor constant gebruik en blootstelling aan water en reinigingsmiddelen. Bij ons koopt u spoelunits voor voorreiniging van gerenommeerde fabrikanten die al jaren een merk opbouwen door hoge kwaliteit.

Vragen en antwoorden over roestvrijstalen toevoer- en afvoertafels:

Waarom heb ik een aan- of afvoertafel nodig?

Afdruiptafels voor gastronomie & handel zijn uiterst nuttig en bieden u in de klassieke keuken een groot voordeel door de vergroting van de ruimte. Zij maken het mogelijk vuile vaat te plaatsen op extra oppervlakken op de toevoer- of afvoertafels en andere bruikbare oppervlakken worden niet belemmerd. Ook uw wasruimte profiteert van de afvoertafels. Servies of keukenmaterialen dat moet worden afgewassen of juist al verwerkte vaat kan daar handig worden gesorteerd. Dit vereenvoudigt het werk van uw werknemers en is tijdsefficiënter.

Wat is een afwaslijn?

Breid het proces in uw bijkeuken uit en optimaliseer het. Door een afwaslijn te installeren, kan uw personeel veel efficiënter en zachter werken. Als u een afwasmachine met motorkap heeft, kunt u het afwasproces uitbreiden met een afruimtafel en een invoertafel. Onze roestvrijstalen afruimtafels maken het spoelproces bijzonder efficiënt. U kunt de vuile apparatuur dan in een geïntegreerde gootsteen laten weken. Dit wordt gevolgd door sortering op een voorreinigingstafel. Na het spoelproces in de wasmachine wordt de afwastafel gebruikt om het vaatwerk voor te sorteren en te polijsten. Met onze toevoer- en afvoertafels kunt u de vaatwaslijn naar wens inrichten en uitbreiden.

Hoe maak ik mijn roestvrijstalen toevoer- en afvoertafels schoon?

Agressieve en bijtende reinigingsmiddelen worden niet aanbevolen voor het reinigen van de toevoer- en afvoertafels. Een microvezeldoekje met lauw water en afwasmiddel is meestal voldoende om uw zijplaten schoon te maken. Gebruik geen staalborstels of schuursponsjes om de toevoer- en afvoertafels te reinigen, aangezien dit krassen op het roestvast stalen oppervlak veroorzaakt, waardoor de antioxidantlaag van de tafels kan worden aangetast en de hygiënische eigenschappen van het roestvast staal kunnen worden aangetast.

Advies op maat over aan- en afvoertafels bij XXLhoreca

Veel standaard voorverkooptafels van XXLhoreca zijn afkomstig van bekende fabrikanten en leveranciers uit de gastronomie, zoals Bartscher, Gastro M of Vogue. Een rechtse of linkse afruimtafel van Bartscher, bijvoorbeeld, is voorzien van een hoge spatrand, maar heeft geen stelvoeten. Om de aanvoertafels en afvoertafels zo aan te passen dat hij perfect in uw horecakeuken past, is maatwerk de beste optie!

Populaire categorieën: RVS | RVS tafels | Werktafels | Werkkasten | Werkstations | Werktafelbladen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...