Horecatafels


Bij ons vindt u tafels speciaal voor de horeca, met een hoge kwaliteit en tegen zeer betaalbare prijzen.

In ons assortiment zit altijd een passend model voor uw interieur. Naast modellen die u binnen kunt gebruiken, bieden wij ook diverse modellen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor buiten, op het terras. Alle modellen die wij aanbieden zijn gemaakt van duurzame materialen zoals rvs, teakhout, chroom en kunststof. Dit zorgt ervoor dat u de modellen zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Bij XXLhoreca hebben we horecatafels van onder andere het merk Bolero. De modellen van dit merk zijn allemaal geselecteerd op weersbestendigheid en een uitstekende afwerking. Een bijzonder hoogtepunt voor rustieke inrichtingen of wijncatering: de hoge tafels in een echt houten vat-look (barrel).

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Bistrotafel Grijs Staal | Ø60cm Bolero

€ 83,90 * Excl.

12 mnd garantie
Statafel Wit | Monaco | Ø700x1100(h)mm XXLselect

€ 80,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Statafel Grijs | Monaco | Ø800x1100(h)mm XXLselect

€ 93,28 * Excl.

12 mnd garantie
Bistrotafel Zwart Staal | 70x70cm Bolero

€ 94,12 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Horecatafels van XXLhoreca


Horecatafels zorgen voor de eerste indruk bij uw gasten, net als de rest van uw interieur. Daarnaast is het belangrijk dat de gasten comfortabel kunnen genieten van hun ontbijt, lunch of diner. Een mooi interieur is niet alles, want zodra er wordt gemerkt dat de stoelen niet comfortabel zitten en er door gebrek aan comfort niet lekker gegeten kan worden, raakt u al gauw klanten kwijt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom heeft u bij ons de keuze uit klassieke en moderne stabiele modellen, verschillende typen voor op het terras en de inklapbare horecatafels.

Welke horecatafels passen bij mijn bedrijf?

Heeft u al een idee welke tafels er passen bij uw (nieuwe) inrichting? Of zou u het fijn vinden om advies van ons te krijgen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1