Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Slacentrifuges


Een goede salade is een stuk lekkerder als de dressing niet wordt vermengd met water. Daarom is het van belang om de gewassen salade droog te maken. Een slacentrifuge is dan zeker een uitkomst.

Naast slacentrifuges hebben we ook mosselreinigers en andere producten voor het reinigen van ingrediënten voor grootkeukens.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Slacentrifuges van XXLhoreca


De kleinste slacentrifuge in ons assortiment is die van het merk OXO. Deze is geschikt voor een inhoud van 2.8 liter en is daarmee geschikt voor kleine hoeveelheden sla, kruiden en bessen. Dankzij het gepatenteerd pompmechanisme is de centrifuge eenvoudig in gebruik, want u hoeft enkel de knop in de duwen. De rem stopt de mand wanneer nodig en de antislip ring zorgt voor extra stabiliteit.

De iets grotere slacentrifuges met een capaciteit van 10 liter kunnen een grote voorraad groente of sla in één keer verwerken, zoals bijvoorbeeld deze van Dynamic. Deze centrifuge beschikt over stevige tandwielen en een handmatig te bedienen handvat.

Naast deze handbediende slacentrifuges hebben we ook automatische centrifuges in het assortiment opgenomen, zoals de groentewasser van Diamond. Deze heeft een capaciteit van 300 kg per uur (60 à 80 kg per uur voor bladgroenten).

Welke slacentrifuge moet ik kiezen?

Zoals bij vele keukenapparaten is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit die u nodig heeft. Op basis hiervan kunt u namelijk al een deel van het assortiment uitsluiten.

Heeft u daarna nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Voedselwassers | Mosselwassers

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...