Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bain-marie buffet


Bain-marie buffeteilanden en wandbuffetten, hét neusje van de zalm als het gaat om ergonomisch ontworpen horeca-eilanden. Bij XXLhoreca kunt u terecht voor bain-marie buffeteilanden en wandbuffetten van gerenommeerde merken.

Onze bain-marie buffeteilanden en wandbuffetten zijn gemakkelijk te verplaatsen en komen uiteraard standaard met verwarming, elektronische thermostaat en handige ledigingssystemen zodat vocht en water makkelijk af te voeren zijn.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bain-marie wandbuffet


We lichten graag één van onze favorieten uit, het bain-marie wandbuffet van Diamond. Het grote voordeel wordt meteen duidelijk als u deze opstelling van dichtbij bekijkt. Dit bain-marie wandbuffet is stijlvol ontworpen met een chique houten onderbehuizing en is te verwarmen tot maar liefst 90°C. De bovenzijde is fraai uitgevoerd met rvs-staanders en prachtige verlichting zodat de diverse gerechten uitstekend worden gepresenteerd.

Welk bain-marie buffeteiland of wandbuffet past bij mij?

Wij kunnen u helpen om te bepalen welk eiland of wandbuffet bij uw bedrijf past. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...