Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koelcellen en vriescellen


Wilt u uw voedsel langer vers houden? Bij XXLhoreca kunt u terecht voor een koel- of vriescel van hoogwaardige kwaliteit. Met deze investering bent u ervan verzekerd dat uw voedsel van een aantal dagen tot zelfs enkele weken vers en houdbaar blijft. Als u voedsel wilt invriezen en voor een langere tijd wilt bewaren is het ook mogelijk om voor een grotere vriescel te kiezen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waarvoor heeft u koel- of vriescellen nodig?


Koel- en vriescellen zijn ontworpen om diverse etenswaren koel te houden en de voedselkwaliteit te waarborgen. De koelcel houdt uw fruit, vis en vlees goed voor enkele dagen. Als u voedsel langer wilt bewaren is dat mogelijk in een vriescel. De vriescellen uit ons assortiment zijn in te stellen op temperaturen van -18 tot -20 graden. De meeste voedingswaren zijn geschikt om tot wel 12 maanden in te vriezen.

Diverse soorten en maten

Naast onze standaard modellen zijn onze koel -en vriescellen ook verkrijgbaar op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze service medewerkers. Zowel de reguliere maten als de gepersonaliseerde cellen zijn vervaardigd uit hoogwaardig rvs en duurzame materialen. De nieuwste koel- en vriestechnieken zijn toegepast, waardoor een lange levensduur gewaarborgd blijft.

Koel- en vriescellen van hoogwaardig rvs

De koel- en vriescellen uit ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardig rvs. Dit materiaal zorgt ervoor dat alle onderdelen in en om de vriescel roestvrij zijn en u deze makkelijk schoon kunt houden. De bewezen eigenschappen van rvs maken het een betrouwbaar materiaal, inzetbaar voor vele doeleinden in uw horecakeuken.

Bijpassende opbergrekken

XXLhoreca biedt u standaard modellen, maar geeft u ook de mogelijkheid om samen met onze koeling specialisten uw gewenste model te ontwerpen. Wij kijken hierbij natuurlijk naar de gewenste afmetingen en diverse koeltechnieken. Naast de koel- en vriescellen maken wij ook opbergrekken op maat die precies in uw bestelde model passen.

Kies voor XXLhoreca

Al onze koelcellen zijn stekkerklaar en binnen 48 uur leverbaar met een minimale fabrieksgarantie van 1 jaar. Door ons variërende assortiment, kunnen wij op basis van de afmetingen die u heeft gekozen een koel- of vriescel voor u op maat maken.

Heeft u nog vragen voor ons?

Bij vragen staan onze specialisten voor u gereed om extra advies te geven over de sublieme koel- en vriestechniek van XXLhoreca. Bestel uw koelcel of vriescel vandaag bij XXLhoreca en u ontvangt het product al binnen 48 uur.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen |Koelcellen | Vriescellen | Rekken Voor Koel- En Vriescellen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...