Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Magnetrons


Er is een verschil tussen magnetron en de zogenoemde ‘high speed ovens’. Grote horecakeukens beschikken vaak over een professionele high speed oven. Een high speed oven is een magnetron en een heteluchtoven in één apparaat.

Naast de high speed ovens hebben we ook magnetrons toegevoegd aan ons assortiment. Deze apparaten worden vaak gebruikt om ingrediënten te ontdooien. Maar met deze keukenapparatuur kan meer gedaan worden dan er in de eerste instantie wordt gedacht. De magnetrons die wij aanbieden zijn namelijk ook te gebruiken om te grillen of om eten op te warmen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Magnetrons van XXLhoreca


Bent u van plan een magnetron aan te schaffen? Dan raden wij aan om te kijken naar de selectie op basis van capaciteit en energieverbruik. Naast dat deze warmhoud apparatuur erg onmisbaar is in de kleine keuken thuis, worden de apparaten ook veel gebruikt in de grote horecakeuken. Gebruikt u een magnetron voornamelijk thuis? Dan kunt u kiezen uit de compacte modellen van Hendi of Samsung.

Welke magnetron heb ik nodig?

Kunnen wij u helpen met het maken van een keuze tussen de magnetrons? We horen dat uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: KeukenapparatuurOverige keukenapparatuurBraadpannen | Magnetrons | Pizzapletters | Salamanders