Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

36 mnd garantie
60 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
36 mnd garantie
36 mnd garantie
36 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Elektrische handdrogers van XXLhoreca


XXLhoreca heeft een groot aanbod aan producten voor de horeca. Het ruime assortiment aan elektrische handendrogers bestaat uit producten van duurzame kwaliteit, die de hygiëne verhogen. De blowers van XXLhoreca zijn er in diverse typen en van verschillende materialen zoals rvs, chroom of kunststof. Handdrogers zijn essentieel binnen de horeca. De modellen van XXLhoreca zijn van bekende fabrikanten zoals Casselin, Dyson, Hendi, Misubishi, Pebble, en Saro. Dit product is onmisbaar in de professionele keuken, maar ook op het (gasten)toilet. Automatische handblowers maken deel uit van het proces om uw handen én die van uw gasten schoon te maken en te houden. De drogers zijn snel in gebruik en zorgen voor comfort en gemak. De elektrische handdrogers zijn getest op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en bedrijfsduur. Zo zijn de handendrogers snel en makkelijk schoon te maken en blijven uw handen zoveel mogelijk vrij van bacteriën.

Hygiënische handblowers

Veelal ontstaat bij de handdroger de discussie of het niet beter en hygiënischer is om de handen te drogen met een papieren doekje of met een handdoek. Om u te helpen bij de keuze kunnen we vertellen dat onze handblowersveelal beschikken over HEPA-filters.

Slimme handdroog technologie (HEPA-filters)

HEPA-filters filteren en dus vangen bacteriën uit lucht. Dit betekent dat de lucht die door de hand wordt geblazen ontzettend schoon is. Bij XXLhoreca verkopen we ook deze HEPA-filters

Zuinige elektrische handdrogers

Bent u op zoek naar een zuinige, elektrische handdroger? XXLhoreca heeft ze! De motoren van de elektrische handdrogers werken namelijk zuiniger door slim materiaalgebruik en de juiste vormgeving.

Lekbakken voor handdrogers

In ons assortiment vindt u een groot aanbod handdrogers. De elektrische handdrogers blazen het water van de handen waardoor de handen snel en efficiënt drogen. Vaak ziet u in restaurants dat in bijvoorbeeld de toiletten water op de grond ligt doordat er geen lekbakken onder de handdrogers zijn geplaatst. Naast het feit dat uw gasten dit niet hygiënisch vinden kan het ook nog eens voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het verstandig om het water op te vangen: een klus voor onze hoogwaardige lekbakken. Ons huismerk XXLselect produceert lekbakken voor automatische handdrogers die speciaal zijn ontworpen voor de Dyson Airblade handdrogers.

Welke elektrische handdroger moet ik kiezen?

In ons assortiment vindt u superkrachtige handdroog apparaten, zuinige handdroog systemen en alles wat daar tussenin zit. Het uitkiezen van elektrische handdrogers kan lastig zijn. Vooral met zo een groot assortiment. Daarom staan wij van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u alles te vertellen over de elektrische handdrogers die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Sanitair | Elektrische handdrogers | Papieren handdrogers | Zeep- en desinfectie | Babytafel | Hotel badkameraccessoires | Papieren handdrogers | Toiletpapier | LuchtverfrissersToiletaccessoires | Babytafel

  • Elektrische handdrogers