Professionele handdrogers


Populaire handdrogers volgens onze bezoekers en klanten

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

60 mnd garantie
60 mnd garantie
60 mnd garantie
36 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
36 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van een handdroger?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een handdroger?

Handdrogers zijn er in veel variaties. De keuze van een handdroger begint onder andere bij het kiezen van het materiaal, fabrikant en kleur. Maar de volgende punten zijn ook zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste handdroger te vinden. Onderaan deze webpagina vind je meer informatie over handdrogers.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Handdrogers van XXLhoreca


Bent u op zoek naar een handendroger voor de sanitaire ruimte van uw professionele keuken of restaurant? Hier vindt u een breed assortiment professionele handdrogers voor in bijvoorbeeld in het toillet van hoge kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment omvat topkwaliteit handendrogers van toonaangevende merken zoals XXLselect, Bartscher, Dyson, Mitsubishi en nog veel meer zorgen ervoor dat uw zaak hygiënisch schoon is! De huidige handdrogers en handföhns drogen de handen snel en hygiënisch na het wassen. Bovendien zijn handenföhns voor op het toillet snel en comfortabel in het gebruik. Wij bieden verschillende soorten drogers van toonaangevende merken die bekend staan om hun uitmuntendheid. Er zijn twee hoofdtypen drogers:

  1. Het type waarin de handen zijn gestoken. Hier worden de handen in de handendroger gedaan. De handen worden zowel van onder als van boven gedroogd. De ventilator is zeer intens, waardoor hij snel droogt. Deze modellen worden ook jet handdrogers genoemd. Het normale type. Dit type droger blaast hete lucht van boven naar beneden en droogt uw handen langzamer maar gelijkmatiger. De gemiddelde droogtijd is ongeveer 16 seconden.
  2. Handdrogers maken deel uit van het handreinigingsproces. Ze maken uw handen hygiënisch schoon en u kunt direct na gebruik in de keuken aan de slag. Daarom vinden wij het belangrijk om modellen aan te bieden die gemakkelijk schoon te maken zijn. Onze moderne apparaten hebben behuizingen van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal (inox), chroom en kunststof. Ze zijn getest op gebruiksgemak, functionaliteit en lange levensduur.

Modellen en ontwerp

Wij bieden een breed assortiment handdrogers met verschillende designs. Onze producten drogen niet alleen snel uw handen zonder resten achter te laten, ze maken ook integraal deel uit van het design van het badkamerinterieur. U vindt modellen in hoogwaardig roestvrij staal of in elegant zwart, passend bij uw kranen en/of toiletstijl. U vindt een ontwerp naar uw smaak in onze gevarieerde selectie.

Vermogen

Het is belangrijk rekening te houden met het gebruik van de droger wanneer u kijkt naar het vermogen van het model dat u kiest: drukke toiletten in openbare ruimten zoals luchthavens, treinstations en winkelcentra vereisen veel krachtigere modellen dan de handendrogers die in kantoren, restaurants en bars worden gebruikt. Krachtige apparaten hebben ongeveer 10-15 seconden nodig om te drogen en verbruiken ongeveer 1000-3000 W. Minder krachtige modellen zijn veel energie-efficiënter en verbruiken slechts ongeveer 500 W, maar worden alleen aangeraden bij een lagere gebruiksfrequentie. Een andere overweging is het geluidsniveau van het product. Met name Jet- of turbohanddrogers kunnen tijdens het gebruik een kortstondige geluidsoverlast veroorzaken. Veel modellen hebben een geluidsniveau van slechts 58 dB. Houd rekening met de grootte en setting van de ruimte waarin u het toestel wenst te installeren.

Voordelen ten opzichte van papieren handdoekjes

Papieren handdoeken zijn schadelijk voor het milieu, vereisen personeel om ze te onderhouden en brengen vrij hoge onderhoudskosten met zich mee. Daarentegen drogen ze de handen snel en betrouwbaar. Handdrogers zijn energie-efficiënt en hygiënisch, aangezien zij vrijwel geen dagelijks onderhoud vergen. Bovendien produceren zij geen papierafval. Niettemin bestaat er een risico van kiemvorming en moeten deze apparaten rekening houden met een geluidsniveau. Handdrogers voor in de horeca zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden en worden nu door de samenleving erkend. Er is een steeds terugkerende discussie over handdrogers en bacteriën; is het hygiënischer om je handen te drogen met een papiertje of een handdoek dan met een handdroger of handföhn voor in bijvooveeld in de wc? Deze producten zijn jarenlang bekritiseerd, en het onderwerp is weer in de mode gekomen, vooral door COVID-19. Deze bewering is gebaseerd op het feit dat bacteriën en virussen zich via de lucht kunnen verspreiden. Om uw keuze te vergemakkelijken, zijn onze modellen zeer zuinig en hebben veel van onze handdrogers HEPA-filters. Deze filters absorberen bacteriën uit de lucht voor hygiënisch handen drogen. Dit betekent dat de lucht die uw handen droogt hygiënisch schoon is!

Milieu en gebruikskosten

De modellen die wij aanbieden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van esthetiek en functionaliteit. Hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur, zodat u vele jaren op deze waardevolle bondgenoot kunt vertrouwen. Natuurlijk is er geen behoefte aan overvolle vuilnisbakken die de vloer belasten en regelmatig moeten worden geleegd. Electrische handdrogers hoeven ze niet te worden bijgevuld door uw personeel en kan zich dus concentreren op de belangrijkere taken. Zodra een elektrische droger is geïnstalleerd, hoeft u de afvalbakken in de toiletten van uw zaak niet meer te legen. Dit en het lage energieverbruik zorgen voor een positieve impact op uw energiebalans. Investeer in een handdroger om het milieu te helpen!

De behoefte aan een handendroger van goede kwaliteit

De aankoopprijs is het belangrijkste criterium bij de keuze van een model. Voor de beste prijs bij XXLhoreca, krijgt u een product van goede kwaliteit. De modellen die wij aanbieden zijn energiezuinig en duurzaam. Hygiënestudies tonen aan dat een moderne handendroger met een filtersysteem een zeer goed niveau van eindhygiëne biedt. Een goede hygiëne begint echter met het wassen van de handen.

Wij bevelen de volgende merken aan:

De Dyson Airblade witte wasdrogers van Dyson zijn ongeveer 50% stiller dan die van de concurrentie met slechts 10% van de droogtijd. Hun digitale motor slaat ongeveer 6000 pulsen per seconde en verbruikt minder dan 0,5 kilowatt elektriciteit. Ze beloven hoge prestaties bij een laag energieverbruik, en daarom zijn ze over het algemeen hogere in prijsklasse. Vanuit het oogpunt van prijs-kwaliteitverhouding zijn de roestvrijstalen handendrogers van Vama zeer interessant. Met een droogtijd van ongeveer 8 seconden, een geluidsniveau van slechts 75 dB en een gemiddeld stroomverbruik van ongeveer 1100 watt, is dit product een zeer goed alternatief.

Koop uw handdroger nu bij XXLhoreca!

In onze online winkel vindt u duizenden artikelen die voldoen aan al uw behoeften op het gebied van professioneel cateringmateriaal. Als u de voorkeur geeft aan een specifiek merk, model of maat, gebruikt u de filters om direct te kiezen uit de producten die u interesseren. Bij ons bent u in goede handen voor uw professionele cateringuitrusting. Als u vragen heeft over een van onze producten of over de bestelprocedure, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs via e-mail of telefoon. Wij geven u graag advies op maat bij het kiezen van de perfecte handendroger. 

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | SanitairPapieren handdrogers | Zeep- en desinfectie | Babytafel | Hotel badkameraccessoires

  • pro-kitchen1