Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vuilniszakken


Vuilniszakken voor de horeca koopt u in verschillende formaten gemakkelijk en snel online bij XXLhoreca. We bieden 10 liter vuilniszakken, 70 liter vuilniszakken maar ook grote vuilniszakken van 120 liter aan.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Vuilniszakken van XXLhoreca


Goedkope vuilniszakken

De horeca is een branche waarin behoorlijk wat afval geproduceerd wordt. Er zijn zelfs speciale horeca vuilnisbedrijven. Gezien de hoeveelheid afval is het fijn om gebruik te kunnen maken van grote vuilniszakken. Een pedaalemmerzakje zoals we thuis gebruiken zal niet volstaan. En waar kunt u deze horeca artikelen beter kopen dan bij ons, XXLhoreca? Wij hebben alles wat u zoekt! Uiteraard bieden wij naast onze vuilniszakken ook een ruim assortiment hoogwaardig afgewerkte en robuuste horeca afvalbakken, prullenbakken en papierbakken aan.

Vuilniszakken van 10 liter of vuilniszakken van 120 liter

Vuilniszakken van groot formaat zijn dus van belang in de horecabranche. Op deze manier hoeft u niet de hele tijd bezig te zijn met het vervangen van de vuilniszakken.

Buiten dat er vuilniszakken en afvalemmers nodig zijn, heeft u voor uw horecabedrijf nog veel meer nodig. U kunt daarom ook voor schoonmaakartikelen bij ons terecht.

Welke vuilniszakken moet ik kiezen?

Het kiezen van vuilniszakken en afvalemmers kan lastig zijn. Vooral bij zo een groot assortiment. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de afvalproducten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...