Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bordenverwarmers


Een professionele horecakeuken kan niet zonder handige en gemakkelijk te verwarmen bordenverwarmers of bordenwarmhoudkasten. Het voorverwarmen van borden zorgt ervoor dat gerechten langer op temperatuur blijven, voordat ze worden uitgeserveerd.

Als u een bordenwarmer of bordenwarmhoudkast koopt bij XXLhoreca dan beschikt u over zeer functionele horeca-apparatuur gemaakt van hoogwaardig materialen. Deze apparatuur is voorzien van slimme bedieningspanelen zodat u de temperatuur gemakkelijk kunt instellen en aflezen.

Al onze warmhoudkasten voor borden én bordenwarmers zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Caterchef en Bartscher.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Caterchef bordenwarmhoudkast


Een CaterChef warmhoudkast, zoals deze voor 30 borden, is een zeer robuust apparaat dat beschikt over verstelbare planken zodat u de ruimte in de kast op uw eigen manier kunt indelen. De grote instelknop aan de voorzijde maakt deze warmhoudkast eenvoudig te bedienen. De gehele warmhoudkast is goed geïsoleerd en beschikt over een volledige slijtvaste rvs-ombouw.

Naast dit type warmhoudkasten voor borden, beschikken we ook over wat kleinere en handzamere modellen bordenverwarmers voor bijvoorbeeld compacte opstellingen op werkbladen.

Voor grotere aantallen van 30 tot 60 borden kunt u ook kiezen voor de warmhoudkasten van Bartscher of de bordenwarmhoudkasten van Saro.

Welke bordenverwarmer heb ik nodig?

We helpen u graag met het bepalen van welke bordenverwarmer u nodig heeft. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.