Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bordenverwarmers

Een professionele horecakeuken kan niet zonder handige en gemakkelijk te verwarmen bordenverwarmers of bordenwarmhoudkasten. Warme borden zorgen ervoor dat warme gerechten langer op temperatuur blijven, voordat ze worden uitgeserveerd.

Als u investeert in een bordenwarmer of bordenwarmhoudkast van XXLhoreca, beschikt u over zeer functionele horeca-apparatuur gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze apparatuur is voorzien van slimme bedieningspanelen waarmee u gemakkelijk de temperatuur kunt instellen en aflezen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Breed assortiment aan bordenverwarmers voor de professionele keuken

Bij XXLhoreca vindt u een uitgebreid aanbod aan bordenverwarmers van gerenommeerde merken, zoals CaterChef en Bartscher. Elk model biedt unieke functionaliteiten, afmetingen en ontwerpen die aansluiten bij diverse keukenbehoeften, zodat u precies kunt vinden wat past bij uw professionele keukenomgeving. Of het nu gaat om een compacte bordenwarmer voor kleinere ruimtes of een grotere bordenwarmhoudkast voor een grootschalige bediening, XXLhoreca heeft een breed scala aan oplossingen om aan de eisen van elke keuken te voldoen.

Bij het selecteren van een bordenwarmer of bordenwarmhoudkast is het van groot belang om te kiezen voor hoogwaardige apparatuur die aan de eisen van een drukke keuken voldoet. XXLhoreca biedt een uitgebreide selectie van deze apparaten, vervaardigd van materialen van topkwaliteit en uitgerust met slimme bedieningspanelen. Deze panelen maken het eenvoudig om de temperatuur in te stellen en nauwkeurig af te lezen, waardoor u efficiënter kunt werken met warme gerechten op de juiste tempratuur borden.

CaterChef bordenwarmhoudkast

De CaterChef warmhoudkast voor 30 borden staat bekend om zijn robuuste bouw en handige functionaliteiten. Deze kast is uitgerust met verstelbare planken, waardoor u de binnenruimte naar wens kunt organiseren. De eenvoudige bediening wordt mogelijk gemaakt door een grote instelknop aan de voorzijde, waardoor het aanpassen van de temperatuur moeiteloos verloopt. Bovendien is deze warmhoudkast goed geïsoleerd en heeft hij een duurzame, slijtvaste rvs-ombouw, wat zorgt voor langdurige prestaties in een veeleisende keukenomgeving.

Diverse opties voor verschillende behoeften

Behalve warmhoudkasten met grote afmetingen bieden we ook kleinere modellen bordenverwarmers aan, met compacte afmetingen zodat deze geschikt zijn op werkbladen of in kleinere keukens. 

Voor grotere aantallen van 30 tot 60 borden zijn er ook warmhoudkasten van Bartscher en bordenwarmhoudkasten van Saro beschikbaar.

Voordelen van een bordenverwarmer

Een bordenverwarmer biedt talrijke voordelen voor de professionele keukenomgeving, met name voor het serveren van warme maaltijden. Enkele van de belangrijkste voordelen van een bordenverwarmer zijn:

  • Optimale temperatuur voor borden: De bordenverwarmer zorgt ervoor dat borden op de ideale temperatuur worden gehouden, wat de kwaliteit van de maaltijd verbetert.
  • Behoud van warmte: Door het voorverwarmen van de borden behouden de gerechten die erop geserveerd worden langer hun warmte. Dit draagt bij aan een aangename eetervaring voor gasten, waarbij de maaltijd langer op de juiste temperatuur blijft.
  • Efficiënte bediening: Met een bordenverwarmer worden gerechten snel en warm op de voorverwarmde borden uitgeserveerd, waardoor de wachttijd voor het gerecht wordt verminderd.
  • Verbeterde presentatie: Warme borden dragen bij aan een verbeterde presentatie van de maaltijden. Het oogt niet alleen professioneel, maar het warm serveren van gerechten op warme borden kan ook de smaak en textuur van de maaltijd verrijken.

Welke bordenverwarmer heb ik nodig?

Bij het kopen van een bordenverwarmer zijn er enkele aspecten om rekening mee te houden, zodat de aankoop aansluit bij de behoeften van uw keuken. Enkele belangrijke punten om op te letten bij het kiezen van de juiste bordenverwarmer zijn:

  • Capaciteit en afmetingen: Overweeg de capaciteit van de bordenverwarmer in relatie tot de behoeften van uw horecazaak. Kies een model dat voldoende borden kan verwarmen voor het gebruikelijke aantal geserveerde maaltijden. Let daarnaast op de afmetingen van de bordenverwarmer, zodat deze past in de beschikbare ruimte.
  • Temperatuurcontrole en instellingen: Controleer of de bordenverwarmer nauwkeurige temperatuurregeling biedt. Sommige modellen hebben verschillende temperatuurinstellingen voor diverse soorten gerechten. Een goede temperatuurregeling is essentieel om de borden op de juiste warmte te houden.
  • Materiaal en duurzaamheid: Let op het materiaal waarvan de bordenverwarmer is gemaakt. Duurzame en hittebestendige materialen zijn belangrijk voor langdurig gebruik in een veeleisende keukenomgeving.
  • Energie-efficiëntie: Modellen met efficiënte verwarmingssystemen kunnen niet alleen kosten besparen op lange termijn, maar zijn ook milieuvriendelijker.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bordenverwarmer? Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Neem gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Bij XXLhoreca begrijpen we dat een professionele keuken niet zonder een efficiënte bordenverwarmer kan. Het voorverwarmen van borden zorgt ervoor dat gerechten langer op temperatuur blijven, wat essentieel is voor de kwaliteit van de maaltijd. Onze bordenverwarmers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van slimme bedieningspanelen, waardoor u de temperatuur gemakkelijk kunt instellen en aflezen.

De keuze van de juiste bordenverwarmer hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van uw keuken en het aantal borden dat u tegelijkertijd wilt verwarmen. XXLhoreca biedt een breed assortiment aan bordenverwarmers van gerenommeerde merken zoals Caterchef en Bartscher, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Een goede bordenverwarmer moet efficiënt, betrouwbaar en duurzaam zijn. Bij XXLhoreca vindt u bordenverwarmers die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uitgerust met geavanceerde technologie. Ze zijn ontworpen om een constante temperatuur te handhaven, zodat uw gerechten altijd perfect worden geserveerd.

Regelmatige reiniging en onderhoud zijn cruciaal voor de levensduur van uw bordenwarmer. Bij XXLhoreca kun je ook terecht voor de juiste schoonmaakmiddelen en accessoires om je apparaat in perfecte conditie te houden.
Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...